Regeringens Virkelighed

Værsko her er den.

fogh.jpgAnders Fogh Rasmussen siger: "Vi har de sidste 6 år givet mere Frihed, Frisind og Folkestyre" - "Regeringens politik står for Frihed, Frisind og Folkestyre".

Løgn/Uforståeligt, Løgn/Uforståeligt og Løgn/Uforståeligt.

Efter Andres Fogh Rasmussen har stået på taler stolen i folketinget i dag(31.maj 2007) og spundet sit spin. Vil jeg gerne vide hvor mange penge talen har kostet, hvem har skrevet den, hvor lang tid er der blevet brugt, hvad spin doktoren har fået af gager eller anden representation.

Hvordan Anders Fogh Rasmussen kan tale om Frihed, Frisind og Forskellighed i det Danske samfund, er meget svært at relatere til, når den selv samme regering i sin regeringsperiode, har erklæret Irak krig, ryddet ungdomshuset og meget gerne vil rydde Fristaden.
Når det så er sagt, så kommer Krigen i Afganistan, den nye undervisnings reform (der er udarbejdet af FN) og terrorpakken.

Alt det regeringen har foretaget sig her givet mindre frihed, mindre frisind og et falsk folkestyre.

Det er mig en gåde at Vores statsminister kan lyve så meget. Enten er manden Anders Fogh Rasmussen ude af stand til at kende forskel på rigtig og forkert, eller også har han verdens dårligeste hukommelse.
Næh nej Anders Fogh Rasmussen er bare en ægte politiker.

Statsministeren kan lyve for dig og alle han har lyst til, selvfølgelig kan han det, han hedder Anders Fogh Rasmussen. Den største løgnhals i Dansk politik.

Men hvis regeringen har en anden forståelse, så har jeg følgende spørgsmål:
Hvad betyder ordet Frihed i sætningen ?
Hvad betyder ordet Frisind i sætningen ?
Hvad betyder ordet Folkestyre i sætningen ?


Venstre's ordføre udtaler: "man skal jo kigge på den faktiske virkelighed"

Hvad er den faktiske virkelighed? - er det: Virkeligheden set udfra fakta?

Det lyder jo ret sejt, men det er endnu en løgn. Præcis ligesom man ikke kan finde fakta i loven. Fakta findes ikke! Fakta findes kun når man ikke gider se tingende fra andre vinkler og med andre øjne.

Har Venstre dårlige øjne og øre, når de ikke kan se tingende fra andre sider, eller er det fordi Venstre ikke gider ?

Venstre har ingen perspektiv. Venstre er et skyggeklap parti.

Vågn op!
Nylonmanden

Lars Barfod - Taler uden om

Lars Barfod - Taler uden om

Hr. Barfod synes ikke det er interessant at tale om hvor mange der er døde pga. krigen i Irak.

Han er ligeglad, for det vil ikke ændre noget som helst i fremtiden.

Altså hvis Danmark har været med til at slå 20 mennesker ihjel eller 700.000 mennesker ihjel. Så vil det ikke ændre fremtiden, fordi Danmark går i krig og slår ihjel og er ligeglad hvor mange der dør.
Altså Danmark udrydder mennesker pga. Regeringens holdning til liv og død. Regeringen er totalt ligeglad med hvor mange der dør, jo flere jo bedre.
Fat det nu vi lever i et Fascistisk styre!

Militæret ved godt hvor mange mennesker der er døde, de ved det endda med den største nøjagtighed. Det skal bare hemmelig holdes, vi snakker jo om national sikkerhed.

Lars Barfod ved godt hvor mange der er døde pga. krigen.

Lars Barfod mener ikke en Dansk undersøgelse kan ændre noget.

Altså Hr. Barfod vil bare lukke øjnene og lade stå til.

Dvs. De ændringer vi før i tiden, fra Dansk side har fået gennemført internationalt pga. Danske undersøgelser. Slet ikke kan lade sig gøre. De ting Danmark har fået gennem trumfet i EU, FN etc.. Bare er løgn ?

Per Stig Møller - Lyver

Per Stig Møller - Lyver

Udtaler: "Vi (Regeringen) vil søger for mangfoldighed i Irak og ikke som de terrorister der ikke kan lide mangfoldighed."

Samtidigt så føre Regeringen anti-mangfoldigheds politik i Danmark

Lyver Regeringen eller er det fordi der findes flere forskellige rapporter, så man ikke rigtig kan tage stilling.

Men Regeringen tager jo netop stilling, de ryder Ungdomshuset, Christiania osv.. osv..  Det er til at forstå hvis man læse de samme fascistiske rapporter, som Regeringen lægger sig op af.

Per Stig Møller taler usandt, vildleder og lyver direkte - Når han snakker i Folketinget taler han i tunger.

Bevis for Facisme i Danmark

Nylonmanden har beviser for, at Danmark har været Facistisk styret i flere hundrede år. Meget klare beviser. Intro artikel kommer snart.

Fast-Food / Hurtig Mad

Hvad er Fastfood egentligt for noget ?

De fleste går rundt med en forestilling om at Fastfood er mad fra f.eks. McDonald's, Burger King, pizza barre etc..
Det er det sådan set også, men man skulle vel kalde sådan noget mad for Fast Fastfood.

Fastfood starter på en kemisk fabrik, her bliver der lavet nogle kemikalier der gør at madvare vokser hurtigere og større end normalt, om så det er korn, æbler, tomater, bananer, køer, svin, kyllinger eller bare alm. vand.
Det konventionelle landbrug burde faktisk blive kaldt for det kemiske landbrug eller Fastfood landbrug.
Det giver os forbrugere meget dårligere madvare end et normalt ikke kemisk landbrug. Det er bare sådan at alt i denne verden handler om penge også det du spiser.
Når så du bliver syg af disse Fastfood madvare, skal du til at betale de samme kemiske fabrikker penge for andre kemiske midler de siger virker på dit helbred.

Man siger at penge får verden til at køre rundt, Jeg ser det som at penge får verden til at køre i ring og gentage sine fejl igen og igen og igen....

Tror du at det er meningen at vi mennesker skal indtage kemikalier fra penge maskiner som kemiske fabrikker ?

Man kan undre sig hvorfor at børn skal introduceres for kemiske gifte allerede som spædbørn, via kosttilskud, modermælks erstatning og vaccinationer.

Nu tror de fleste så, at hvis vi ikke havde det kemiske landbrug, ville vi ikke kunne brødføde alle mennesker. Det er og bliver et falsum. Lidt ligesom at penge får verden til at køre rundt.

Spis naturligt - Spis rigtigt

De fleste ved endda at opvarmning af mad, gør at vigtige vitaminer og energi forsvinder ud i den blå luft og ikke ned i din mave.
Det vil sige at for at få nok energi og vitaminer fra maden, skal du spise mere end hvis du ikke havde varmet maden op og i visse tilfælde have kosttilskud i form af vitaminer.
Dvs. Mere mad end der er behov for = mere opdyrket jord, ekstra energi på at lave vitaminer og kemikalier både i unødvendig forskning og produktion.

Alligevel opvarmer vi maden som aldrig før, kunne det måske hænge lidt sammen med alle vores sygdomme i samfundet ?

I mine egne teorier skal mad holdes på under 80 grader celsius, men helst aldrig opvarmes hvis det kan undgås.

Mad eksempel:
Person Kim = Rå spisende vegetar
Person Jan = Konventionelt mad

Kim spiser 2 kilo mad om dagen. Vil sulte uden animalsk fedt.
Jan spiser 2 kilo mad om dagen.

Hvem lever så sundest og skader miljøet mest ?

Hvor meget landbrugsjord skal opdyrkes for at give dem mad ?

Hvor meget energi skal der bruges til produktionen ?

Hvor meget energi skal der bruges til videre forarbejdning ?

Hvorfor laver man ikke regnestykker i skolen omkring dette problem ?

 

En vegetar kan ikke overleve alene på vegansk kost.

 

Lukkede dører

Når verden bliver ført bag lukkede dører, så er der al grund til at tro mere på konspirations teorier end på lukkede dører teorier.

Som vi alle ved er verden opbygget af forskellige samfundslag, her er en nydelig skitse af verdens opbygning, selv den dag i dag.

 

vores_samfunds_opbygning.jpg

 

Hvis du som så mange andre ikke rigtig kan forholde dig til politik, så er der en god grund til det.


Alt hvad du skal indrette dig under af love, holdninger, religion, arbejde, livsholdning og politik. Bliver lagt frem på bordet så alle kan se hvad det drejer sig om, selvfølgelig kun til de personer der befinder sig bag de lukkede døre, hvad end det er i ministerier, koncerner eller organisationer som f.eks. Vatikanet, Verdensbanken, Nationalbanken, Danisco og andre store koncerner. (De to ”Danske” koncerner nævnt med navn har i øvrigt samme person ved roret. – Det samme har de to internationale jeg har nævnt, bare ikke officielt.)

Vi skal huske at det vi har fået fortalt er løgn. F.eks.:

  • At vi har religionsfrihed. Dvs. Vi kan tro på hvad vi vil, altså så længe det er en accepteret religion. Dvs. Du har ikke religionsfrihed.
  • Angreb er det bedste forsvar. ( Angreb = Forsvar ? )
  • Vi behøver krig for at få fred. ( Krig = Fred ? )
  • Der er ikke fejet noget under gulvtæppet. ( Politikere har aldrig noget under gulvtæppet, der er ikke noget at komme efter – De lukkede døre forbliver lukkede for Dig. )
  • Frygt Kræft, AIDS og andre sygdomme, de eneste der kan rede dig er regeringen og medicinal koncernerne. ( Hvis de havde ret, ville folk ikke dø som fluer, som de gør i dag, folk ville ikke være overvægtige, folk ville ikke få kræft, folk ville ikke få AIDS )

 

Mange af verdens sygdomme er skabt enten på papiret hos koncernen eller i et laboratorium hos koncernen, begge dele kræver så behandling med koncernernes kemiske medicin.

Hvis folk virkelig vågnede op ville man kunne se hvordan penge og indtjening har ødelagt denne verden og dens kærlighed.

Nylonmanden fordi Åben kilde hjælper

Stop aldrig, med at stille spørgsmål!

Det de ikke viser på DR, TV2, TV2 News, TV3, CNN, CBS, FOX osv.....
Når sandenheden er svær at finde - er der jo nok noget galt.
Hvad er det egenligt for programmer der sendes i fjernsynet - tænk lige over det.
Livstil, Quiz Programmer, Sport, Børne Programmer.

Når folket bliver manipuleret bla. igennem medierne, til at have meninger og holdninger om forskellige ting og sager i lokalsamfundet og verden. Hvem har så magten ?

Folket tror stadig de har magten, fordi de ikke ved de bliver manipuleret til at tro hvad medierne viser dem.

Her er et godt eksempel fra FOX .

Tænk over at orderet program/programmering, det stammer ikke fra computeren, som de fleste tror - Det stammer fra udviklingen af et Apparat der kunne programmere mennesker, det fik navnet Television, forkortet til TV.