Eliten fagligere end hidtil antaget

Omskrevet fra Original Artikel: Hash fagligere end hidtil antaget

Mange betragter dem som harmløse, Eliten kan fremkalde både skizofreni, psykose og depression hos unge. Det viser en række store, udenlandske undersøgelser, som psykiater Merete Nordentoft har gennemgået.

Hun arbejder til daglig som overlæge på Bispebjerg Hospital med unge skizofrene og kan på baggrund af undersøgelserne fra blandt andet Sverige, New Zealand og Holland konkludere, at jo tidligere man begynder, og jo mere Eliten lyver, desto større er risikoen for at blive psykisk syg.

Det skriver TV2 at Det skriver Kristeligt Dagblad, at Psykiater fortæller, at i en rapport står der, at en fra Sverige, ude fra et spørgeskema, lavet af en idiot.


Tænk engang disse psykiatere ved så meget.

Nu fortæller jeg hvorfor psykiatriens skizofreni tilfælde opstår, det er meget enkelt.

Vi får fortalt løgn på løgn på løgn.

I hjemmet, om ikke andet så i mit hjem, fik man at vide man ikke måtte slå og gøre andre fortræd, i kirken fik vi det samme at vide og i folkeskolen præcis det samme.

De voksne dræber, lyver og gør andre fortræd.

Når vi så kommer ud i industrien, enten som sælger, politiker eller anden manipulativ stilling, så skal der lyves og der skal gøre fortræd.

Det vil sige din hjerne er blevet delt op i "det venlige barn" og "den onde voksne".

Skizofreni er helt normalt i et samfund som vores, jeg synes det er utroligt der ikke er konstateret flere skizofrene personer.

Jeg har hørt om en rotte der troede den var Anders Fogh Rasmussen.


Nerve afslapning
Nylonmanden

P1 Formiddag med CEPOS

P1 Formiddag d. 13/6-2007 med meningsmager Mads Lundby Hansen fra CEPOS.

Dem der lyttede med, kunne tydeligt høre hvordan CEPOS ved Mads Lundby Hansen og den øvrige Elite laver sit bedrag. Flere gange henviste CEPOS manden Mads Lundby Hansen til en sag med 50 postbude stillinger der ikke blev søgt af de arbejdsløse.

Det viste sig hurtigt i debatten, takket være de vakse lyttere, at CEPOS manden Mads Lundby Hansen kun fortalte 10% af historien (altså manipulation) og historien om de famøse postbude blev hurtigt vendt imod CEPOS' meninger - Da flere dele af historien kom frem, en kvik og vågen lytter nåede også at nævne "Post Danmark havde måske slet ikke brug for 50 postbude" og dermed kom vi der lyttede med tættere på sandheden.

Straks kunne CEPOS manden Mads Lundby Hansen godt se hvordan han var blevet trynet ved at udvælge dele af en historie, for at kunne støtte op om CEPOS' tænketankens ideologi. Dette kaldes bedrag. CEPOS manden Mads Lundby Hansen henviste dog også hastig til Danmarks Statistik og hvad disse tal viser.
Kunne CEPOS mon finde på at fordreje DST's statistikker, kunne CEPOS mon selv have været med til at udvikle spørgsmålene i undersøgelsen. Eller er disse tal endnu engang bare nogle tal der er blevet udvalgt efter for godt befindende.

CEPOS er menneske-fjendsk. CEPOS er ikke en tænketank. CEPOS er hjernevask. CEPOS Lyver.

Selvfølgelig havde Poul Friis(P1 Formiddag vært) svært ved at tage stilling, for han kunne jo godt se CEPOS' løgn og samtidigt er CEPOS jo eksperter og lytterne er jo ikke eksperter, så man må hellere lytte til eksperten. Se det er hjernevask.

Vågn Op!
Nylonmanden

EU's Bedrag

DR har skrevet en artikel om et nyt industri tilskud, forklædt i naturens farve.

Det er så frygteligt at se EU eller for den sags skyld staten, begynde at punge ud for at man får en bedre natur.
Ja for når vi skal have en bedre natur, så koster det og vi skal også kunne se den. Der skal anlægges cyklestier, veje, opsættes lamper, rydes krat og plantes træer og andre ting og sager.
Det er jo klart at nogen straks ser muligheden for at tjene penge på at EU og staten nu øsler penge ud. Her er det jo igen kun industrien der får noget i posen.
Samtidigt med at EU's og statens støtte totalt ødelægger naturen, med beplantninger der ikke er naturlige og slet ikke kan klare sig selv. De skal passes og plejes, hvilket jo også koster.

industri_skabt_natur.jpg
På billedet ses en flot industri skabt natur, denne flotte natur er med 100% sikkerhed blevet skabt med tilskud fra en statslig institution.

Nøh nej EU's tilskud er en bøhmand og løgn historie, hvis EU og staten virkelig ville hjælpe naturen, så ville de ryde op i deres gamle lorte forurening, fjerne veje og cyklestier, fjerne bygninger, de ville forbyde våben, de ville forbyde alle kemikalier og Gen Modificere Organismer.
De ville forbyde at anlægge flere cykle stier og veje, de ville forbyde opstart af virksomheder der forurener, de ville forbyde alle pesticider, de ville forbyde al træfældning, de ville forbyde al teknisk forkert skov beplantning, de ville forbyde flytrafikkens kemikalier der er stor skyldner i ændring af vejret.

Ihh nej EU's tilskud kommer skam naturen tilgode - Det har intet med økonomisk vækst at gøre.

Tror EU at naturen ikke kan passe sig selv ? - Tror EU at industrien hjælper naturen ?

Hvorfor skal mine skattepenge betale for at ryde op efter statens og industriens penge griske ideologi der udelukket handler om profit og ikke natur ?

Faktisk ville det ikke undre mig, vist nogle af disse penge, kommer til at gå til forskning i GMO afgrøder og andet industri lort. Der slet ikke har noget med natur at gøre. Vi må vel vente og se om jeg får ret.

Den burde da være til at gennemskue.


Vågn Op!
Nylonmanden

Soldater på Amfetamin

amfetamin.jpgSoldater på Amfetamin - Delt ud af Regeringen via. Militæret.

Ja den er god nok, soldater får i dag udelt Amfetamin også kaldte Speed i gade brug, dette stof minder lidt om kokain i pulver form og virkningen er ca. 50 gange stærkere.

Undersøgelser viser at piloter og soldater bliver meget skyde glade når de er på Amfetamin, det har da også vist sig at være skyld i de fleste såkaldte "Friendly fire" dødsårsager.

Det Britiske Forsvars Ministerium har indrømmet at de udlevere Amfetamin til soldaterne, så de kan holde sig vågne i lang tid, helt op til 60 timer.

Vi ved jo alle hvor afhængig man kan bliver af stoffer og andre rus midler. Amfetamin er da også et af de værste stoffer.
Amfetamin vækker Ultra Egoet til live, hvilket jo er meget fagligt, specielt når man er soldat og kan dræbe flere hundrede mennesker ved hjælp af et tryk på en knap.

amf_fromand.gif Hvad tror du selv Forsvaret tænker om mennesker, om det så er soldater eller de civile der bliver dræbt.
Når Forsvaret mister en soldat, så tænker de ikke at de mister et menneske, nej de tænker at de har mistet et værktøj der udfører deres ordre. De mister et værktøj der kan bære og passe deres dyrt indkøbte krigslegetøj.

I 2002 "Tarnak Farm sagen" så US bombefly angribe en gruppe Canadiske soldater, 4 blev dræbt og 8 såret i nærheden af Kandahar i Afghanistan.

Under de officielle høringer kom det frem at piloterne blev beordret til at tage Amfetamin så de kunne holde sig vågne. Piloterne har beskyldt det at være påvirket af Amfetaminen for ulykken.

 Dr. Paul Skett, fra Glasgow Universitet, siger at stoffet er meget afhængigheds skabende og man bliver samtidigt meget aggressiv.
Som jeg også nævnte tidligere er Amfetamin et Ultra Ego stof efter min mening 1000 gange værre end Ego stoffet alkohol.

Man kan jo spørge sig selv hvad alle disse stoffer er forbudt for civil befolkningen, når regeringen og militæret selv benytter sig af det.

Læs Informationliberation får at læse historien dette indlæg er skrevet ud fra.
http://www.informationliberation.com/?id=22472

Det skulle vel ikke undre nogen, at politiet også bruger stoffer når de skal holde sig vågne.

Gad vide hvad det offentlige har af Narko budget og hvordan de lige præcis bogføre udgifterne til disse ulovlige stoffer.


Åben Op!
Nylonmanden

Hvad skal vi med nyheder

nyheder_images.jpgNår nyhederne er fyldt op med hvad der svare til en føljeton om en snegls liv. Fra sneglens synspunkt går tingende sin normale gang og set fra vores synspunkt går det meget meget meget langsomt. Det kan beskrives meget intenst.

Forstil dig så den samme føljeton dag efter dag udspille sig i medierne flere år i træk.

De har aldrig skrevet en mere ligegyldig historie, men der er ikke nogen andre historier, kun historier om sneglen og dens liv, færden og gøren.

Historien om sneglen er blevet til en vigtig nyhed i vores samfund, alle aviser skriver om den og alle TV aviser viser indslag om sneglen og dens liv, færden og gøren.

Historien er bare ikke en nyhed.
Nyheder er det der har stor indvirkning på Dit liv og Dine omgivelser - Nu og i fremtiden.

Hvad skal vi med snegle historier...

Når vi dræber uskyldige mennesker.
Når 3. verdenskrig er i fuld gang.
Når Nazisterne og Fascisterne har overtaget magten fuldstændigt USA.
Når vi får giftige madvare.
Når vi får giftigt vand.
Når politikere lyver.
Når politiet lyver.
Når domstolene lyver.
Når nyhederne lyver.


Vågn Op!
Nylonmanden

Paris Hilton vs. Scooter Libby

Hvad har du hørt om disse to personers fængslinger ?

paris_hilton-vs-scooter_libby.jpg Du har hørt rigtig meget om Paris H. Der skal sølle 45 dage i fængsel. Faktisk har der været artikler i aviserne hver eneste dag siden hun for første gang var i retten.

Du har sikkert hørt at Scooter Libby fik 2,5 års fængsel for Løgn, svindel, humbug og andre alvorligere skandaler i Det Hvide Hus.
Han blev dagen efter løsladt, fordi ? - Han blev løsladt af Albert Gonzales pga. et uspecificerede mentalt problem. Hvad det skal betyde ved ingen, andre end Gonzales.

Nu har farce USA og deres lovmænd så hevet Libby tilbage til retten. Så nu bruger de endnu flere penge på at dømme 1 mand fra en 100% korrupt regering, hvor alle har været involveret i noget ulovligt.

1 person ud af flere tusind. Husk også alle dem, specielt fra medierne, der spiller med på USA's krigs kødfløjte.

Kan Journalister ikke finde ud af at skrive om andet end kendisser ?

Hvor er nyhederne blevet af ?

Skam Jer!
Nylonmanden

8. juni 2007 Christiansborg

Nu når ingen aviser eller andre Danske medier vælger at skrive om Christiansborg's druk fest d. 8. juni 2007 - Så vælger jeg at gøre det.

Druk på Christiansborg

Regeringen har indført ny druk politik på Løgnensborg.

Det Svenske Kongehus har bestukket hele folketinget ved, at levere Spiritus fra Deres spritfabrikker.

Vi almindelige borgere får aldrig sådanne nyheder, i de kontrollerede medier.

Der er bare visse aftaler man overholder, når man køber De Danske Spritfabrikker - Den ene aftale er selvfølgelig gratis spritus til Regeringen og Folketinget.

Jeg tør slet ikke at tænke på hvor meget antrax der blev støvsuget op i hovederne til festen på Christiansborg d. 8 Juni 2007.

christiansborg_8_juni_2007_billede_01.jpgBillede 1. Minister biler, den længest til venstre fik jeg fortalt af en af chafførene, var en Mercedes SLS , men den skulle ikke komme før år 2010, så mon ikke det er en Mercedes CLS 63 AMG og det så enten er mig eller chafføren der tog fejl.
Her ventede chafførene så i flere timer, sammen med 15-20 politifolk i uniform og et ukendt antal civilbetjente.

christiansborg_8_juni_2007_billede_02.jpg
Billede 2. Politifolk til ekskorte af hvem ved? - For mig en ukendt person.

Video kan ses i Seneste Nu! Den viser bare ikke ret meget, det er jo ikke let at komme tæt på. De begyndte endda at tage billeder af mig, da jeg sigtede min telefon mod chaffører og politi. De skulede hele tiden over på mig, som om jeg enten var terrorist eller på anden måde ville begynde at ytre mig.

Senere på dagen dinglede Svend Auken ud af porten, sammen med ? - Jeg nåede desværre ikke at få et billede, nylonmanden kan desværre ikke nå det hele :(  - Faktisk ville det være lettere hvis vi kunne stole på vores medier og fra Dem få sandheden. Ak og Ve.

Fogh and Out
Nylonmanden

Lars Barfod - Taler uden om

Lars Barfod - Taler uden om

Hr. Barfod synes ikke det er interessant at tale om hvor mange der er døde pga. krigen i Irak.

Han er ligeglad, for det vil ikke ændre noget som helst i fremtiden.

Altså hvis Danmark har været med til at slå 20 mennesker ihjel eller 700.000 mennesker ihjel. Så vil det ikke ændre fremtiden, fordi Danmark går i krig og slår ihjel og er ligeglad hvor mange der dør.
Altså Danmark udrydder mennesker pga. Regeringens holdning til liv og død. Regeringen er totalt ligeglad med hvor mange der dør, jo flere jo bedre.
Fat det nu vi lever i et Fascistisk styre!

Militæret ved godt hvor mange mennesker der er døde, de ved det endda med den største nøjagtighed. Det skal bare hemmelig holdes, vi snakker jo om national sikkerhed.

Lars Barfod ved godt hvor mange der er døde pga. krigen.

Lars Barfod mener ikke en Dansk undersøgelse kan ændre noget.

Altså Hr. Barfod vil bare lukke øjnene og lade stå til.

Dvs. De ændringer vi før i tiden, fra Dansk side har fået gennemført internationalt pga. Danske undersøgelser. Slet ikke kan lade sig gøre. De ting Danmark har fået gennem trumfet i EU, FN etc.. Bare er løgn ?

Per Stig Møller - Lyver

Per Stig Møller - Lyver

Udtaler: "Vi (Regeringen) vil søger for mangfoldighed i Irak og ikke som de terrorister der ikke kan lide mangfoldighed."

Samtidigt så føre Regeringen anti-mangfoldigheds politik i Danmark

Lyver Regeringen eller er det fordi der findes flere forskellige rapporter, så man ikke rigtig kan tage stilling.

Men Regeringen tager jo netop stilling, de ryder Ungdomshuset, Christiania osv.. osv..  Det er til at forstå hvis man læse de samme fascistiske rapporter, som Regeringen lægger sig op af.

Per Stig Møller taler usandt, vildleder og lyver direkte - Når han snakker i Folketinget taler han i tunger.

Nylonmanden fordi Åben kilde hjælper

Stop aldrig, med at stille spørgsmål!

Det de ikke viser på DR, TV2, TV2 News, TV3, CNN, CBS, FOX osv.....
Når sandenheden er svær at finde - er der jo nok noget galt.
Hvad er det egenligt for programmer der sendes i fjernsynet - tænk lige over det.
Livstil, Quiz Programmer, Sport, Børne Programmer.

Når folket bliver manipuleret bla. igennem medierne, til at have meninger og holdninger om forskellige ting og sager i lokalsamfundet og verden. Hvem har så magten ?

Folket tror stadig de har magten, fordi de ikke ved de bliver manipuleret til at tro hvad medierne viser dem.

Her er et godt eksempel fra FOX .

Tænk over at orderet program/programmering, det stammer ikke fra computeren, som de fleste tror - Det stammer fra udviklingen af et Apparat der kunne programmere mennesker, det fik navnet Television, forkortet til TV.