Kost og Krig

kost_og_krig.jpgKost og Krig

Landbrugets manglende mangfoldighed resulterer i dårligere madvare og til tider direkte livsfarlige madvare.

Den er god nok, den mad du indtager er bestemt ikke sund, hvad enten du er vegetar eller Mc-Donalds fanatiker.

En hurtig sammenfatning imellem vores kost og de høje herres krige.
Det startede med Krig.
Soldater dræber og har ikke tid til at passe marken og producerer et produkt, så slaver skulle til for at kunne dyrke maden til soldaterne, præcis som det foregår i dag.

Det nyere landbrug startede omkring 1890'erne og udviklede sig fra korn til kød og  fra mad til politik og penge.

Efter 1. Verdenskrig med kemiske våben, der ellers var blevet forbudt internationalt i Haag 1899. Begyndte man at bruge de samme kemiske udryddelses våben som sprøjte midler og såkaldt gødning i mark-landbruget.

Efter 2. Verdenskrig - kom hormonerne på markedet og resulterede i et eksploderende kød-landbrug, der er jo penge i dyr der vokser 10 gange hurtigere end normalt. Vi forbrugere fik kød reklamerne og startede på hvad der i dag er blevet til vores overdrevet kød indtag. Flere nye kemiske våben så dagens lys og markerne blev igen sølet ind i den kemiske død.

Siden 70'erne har der været en meget lille økologisk bølge, der i dag er vokset til en mindre tsunami. Desværre skudt i gang af industriens lobbyister med der til hørende dispensationer og lovgivning og sammen smeltning med GMO.

Det næste vi så bliver udsat for er konstruerede madvare, dem der bliver kaldt Gen
Manipulerede Organismer (GMO) og chancen for at samtlige Danskere allerede i dag har indtaget en eller anden form for GMO madvare er meget stor. Sammen med industriens lobbyister er det biodynamiske og økologiske landbrug og GMO det samme på højeste politiske plan.

Forrådt og bedraget af korn-mafiaen/alkohol-mafiaen
Krig og frygt skaber centralisering, fred og glæde skaber decentralisering.

Hvad sker der når landmanden ikke selv opbevarer sit eget korn ?
Afhængighed og korn der ikke er tilpasset landmandens særlige jord og derfor giver dårligt udbytte og derfor skal have gødning og sprøjte midler for overhovedet at give noget udbytte. Hvilket danner grundlag for mere frygt.
 
Sprøjte midler og gødning
Har mange videnskabelige dokumenter bag sig der omhandler profit på bundlinjen og ikke sundheden. Så i dag lever vi i flere generationers arve masse med en logaritmisk vækst i problemer som diabetes, Creutzfeldt-Jakobs sygdom, tidlige fødsler, eksem problemer, grå stær og mange flere såkaldt uforklarligt opståede sygdomme.
Når alt kommer til alt, så ved de fleste jo godt at krigsudryddelses sprøjte midler slet ikke burde eksistere i første omgang og da slet ikke benyttes i vores natur og madvarer.

Hormoner
De mange landbrugsbanker har tjente kassen på fremtidens sundheds problemer, jeg havde selv et problem i min unge alder med, at mine muskler voksede hurtigere end selve muskel fæstet og jeg måtte ikke dyrke nogen form for sport i 2 år. Hvad får muskler til at vokse hurtigere end muskel fæstet - Hormoner. Jeg har siden snakket med mange andre der har eller har haft samme type problem. Bare rolig siger lægen, det er helt normalt, smut du bare ud i supermarkeds verden med deres supermands madvarer. Du bliver stor og stærk, produceret til Gladiator kamp på TV.

Økologi - Nu med GMO
Når systemet vinder over mangfoldigheden hopper alle samtidigt. Nu hopper vi på økologi bølgen vel vidende at mad-industrien i dag ledes af MadFusk A/S, Mafiaen, EU, FN, Staten - Samme lort mange navne.
Hvad forbrugeren ikke ved gavner profit på bundlinjen, industrispionage forbudt, ingen må stjæle hemmeligheder og offentlig gøre dem - Det er til tider mere strafbart end mord.
Godt at vi ikke behøver det. WTO, EU og FN offentlig gør nemlig de regler der skal overholdes, reglerne bestemmer at Økologiske varer gerne må efterbehandles(sprøjtes) på ikke-økologisk vis og stadig blive kaldt økologisk. Flere syntetisk kemiske ingredienser er også blevet stemplet økologiske og mange flere skal nok komme til. Danmark skal overholde Codex Alimentarius, som regel sættet hedder.

GMO indtager økologi markedet uden du som forbruger opdager det, ja bort set fra at dine tomater måske smager af fisk og du begynder at få mærkelige udslet og diverse astma, feber etc.. symptomer. Danmark er med i front med de kæmpe GMO investeringer den danske stat banker og pengetanke har foretaget sig, må man sige at regeringen og industrien har valgt side i GMO sagen.

Nu hvor den 3. Verdenskrig har været i gang i 6 år og ikke ser ud til at ende foreløbig, vil GMO "mad"varer lobbyisterne presse GMO kanonen endnu mere ned i halsen på os forbrugere.

Hvis Økologisk mad var mad, så ville navnet mad være rigeligt. Alt andet kunne vi kalde kemisk supermands mad eller dødsens farlig mad.

Noget siger mig at Staten sammen med korn-mafiaen/alkohol-mafiaen har kendt til konspirationen, lige fra starten. Det var måske selv samme der startede dette ragnarock.


Vær så god og spis
Nylonmanden

Comments  

0 #1 jeps! 2007-12-05 15:13
Jeg kunne godt tænke mig et link til din kilde vedrørende det, man må sprøjte økologisk mad med.
På forhånd tak!
Quote
0 #2 Nylonmanden 2007-12-05 19:59
Ang. Kilde vedr. sprøjtning af økologisk mad

Min kilde er Codex Alimentarius ISBN: 9251054754
Bogen eller rettere hæftet kan lånes på Københavns Universitetsbibliotek, Nord.
Quote

Add comment


Security code
Refresh