Dansk Landbrugspresse, Staten, KVL, FN, WTO, FAO, Agenda 21

dfl_journalister.jpgEgentligt hørte jeg først om Agenda 21 efter jeg havde skrevet dette referat, men de går meget fint i stænd med hinanden. Der nævnes f.eks. "Rural Development Agenda" som faktisk er "Agenda 21".

Referat og analyse af video konferrence 2005 fra Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Konferrence video link fra www.agrijournalists.dk (video virker kun med Internet Explore)
Lidt information fra året inden konferrencen.
Formand for Dansk Landbrugspresse Gudrun Andreasen har haft denne udtalelse i DR.dk/p4
"Men vi vælger altså at prioritere landmændenes økonomi over dyrevelfærden, indrømmer Danish Crowns informationschef Gudrun Andreasen."
Tydeligt økonomi frem for sundhed, læg mærke til at hun samtidigt arbejder som informations chef(manipulator/løgner) hos Danish Crown.
Link: http://www.dr.dk/Regioner/Syd/Nyheder/Erhverv/2005/10/27/064138.htm

Hans Christian Schmidt, Ulla Tørnæs, Marianne Fischer Boel og Peter Gæmelke - Vil ikke have sundhed, De vil have flere penge.

Alle vil have centralicering og Centralicering = Kommunisme, Fascisme, Diktatur.

Deres værktøjer er lovgivning via. WTO, FN, FAO, EU, etc................

Efter at have hørt samtlige taler fra agrijournalists.dk - Må jeg sige at vi har al grund til bekymring, det er som om alle organisationer er For spredning af fødevare der giver sygdomme som, kræft, diabetes, knogleskørhed, HIV, AIDS, etc...

Ulla Tørnæs - Udtaler
Fremtiden vil helt sikkert give os krige om vores vand. "Wars of the next century will be of water". Hun nævner endda "Tolkien". Vand og konflikter nævner hun ca. 100 gange. "Water riots". "Vand konflikten handler om politik og det er sådan set ikke mangel på vand der er problemet, det er måden vi styre/regere vandet. Her kan pressen hjælpe til med at gøre vand til et befolknings anliggende. Vand skal ikke kun kunne ejes af Regeringer, Vand skal også kunne ejes af Koncerner."
(Det er tydeligt at Ulla Tørnæs snakker Direktøren fra Nestlé(videoklip fra filmen "We feed the World") efter munden og ud fra dette er det meget let at analysere sig frem til hvem Ulla Tørnæs arbejder for, det er ikke befolkningen, Ulla Tørnæs arbejder for Koncernerne bla. Nestlé. Korruption på højeste plan!
Privat ejerskab skal ikke forståes som dig og mig privat, men som Koncern ejerskab. Privat ejerskab betyder at koncerner bestemmer over det de ejer, dvs. Man vælger selv rensning, tilsætningsstoffer, udbud og efterspørgelse, hvem der skal have ret til vandet, hvem der skal have rent vand og hvem der ikke skal have rent vand. Rent vand til de rige og Genbrugsvand til middelklassen og fattige.)

Marianne Fischer Boel - Udtaler
Jeg takker alle Jer Journalister, uden Jer kunne vi ikke fremføre denne Agenda. Nøgle ordene er penge, Marianne's ord "Regulation of Finance and Managment of Argriculture."

Peter Gæmelke - Udtaler
EU's sukker produktion ligger på 1,2 eller 3% af det samlede landbrug. (Sikke en viden Hr. Gæmelke besider, nu er der ret stor forskel fra 1 til 3 procent, enten produceres der 100 millioner tons sukker eller 300 millioner tons. Det er da en pæn stor forskel.)

andre talere:
Per Holten Andersen (KVL)
Jacques Diouf (FAO)
Tim Groser (WTO)
Gary Blumenthal (Udpeget af President Bush til at lede en Bush organisation kaldet World Perspectives)
Hans Christian Schmidt (Fødevareminister)

Et lille eksempel om kilde vand på flaske fra Nestlé, der slet ikke kom fra nogle kilder, men faktisk kom fra vand der kunne betegnes som spildevand. www.agribusinesscenter.org/docs/Nestle_USA_1.pdf
Og et nyere eksempel om vand med Pepsi Koncernen. http://www.democracynow.org/article.pl?sid=07/08/01/1435240


Mere om Agenda 21 her: http://www.crossroad.to/text/articles/la21_198.html Hvor det også beskrives som befolknings-kontrol/-minimering.

Jeg udtaler: Alle disse forbrydere skal sagsøges for kriminalitet mod menneskeheden.

Op og stå
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh