Olympiske Lege i Kina's KZ lejre

beijing_ol_2008.jpgNu begynder vi at nærme os tiden for det tilbage vendende ritual for Eliten, kaldet De Olympiske Lege.

Denne gang skal OL ritualet afholdes i det fascistiske kommunistiske diktatur Kina.
Stedet og placeringen er rigtig godt for Eliten, som dermed kan fremvise hvor dejlig et land Kina er blevet ved hjælp af Eliten's penge. Det vil vise sig om vi også kommer til at se billeder af Kina's koncentrationslejre/KZ lejre og arbejdslejre, medicin forsøgslejre etc...

fascist-olympic-1936.jpeg.jpgDet underlige er vel at vi intet høre om disse KZ lejre i vores daglige medier. Underligt er det at samtlige politikere på borgen ude mærket ved dette og nogle af disse borg-gængere har endda læst fortrolige dokumenter, vi alm. mennesker aldrig må komme i nærheden af.

Hvad mon PET har af efterretninger om Kina og deres koncentrationslejre ?

I Kina slagter man mennesker præcis som vi i Danmark slagter køer og svin. I Kina lever menneskerne bare når de bliver slagtet, så man kan videre sælge organer og tjene fedt på det. Lidt ligesom filmen "The Island".

Check evt. Dette dokument fra 2006 på folketinget.dk
folketinget.dk/samling/20051/almdel/UPN/Bilag/66/259699.HTM

Kina Netværk: http://kinanetvaerk.dk/

Tag med til OL i 2008
Du lander med et fly inde i et specielt område og kan ikke komme uden for. Dvs. Du lander ikke i Kina, men direkte i en nyoprettet Elite stat kaldet East-Olympia eller bare Beijing 2008 .

Dette er selvfølgelig helt normalt, da de Olympiske Lege altid har været til for at underholde masserne, i den Romerske Katolske Ånd: Isis, Horus og Seth = treenigheden. Som det kan ses af OL plakaten fra Tyskland i 1936 med tydelige romersk-katolske symbolik.

Den Olympiske Ild der altid brænder, kan vel beskrives romersk katolsk med "Semper Ardens" som faktisk også er et af Carlsbergs kende tegn, altid brændende eller evig ild, som må siges at være meget i den olympiske ånd, eller rettere "helvedes ånd". Ild, og oplysning vha. - Ild er det samme som hekse og andre ikke-troende blev tilbudt på bålet, de blev oplyst af ilden, de blev enlightened.

Hvilken "Enlightenment"/Oplysning vil du have ? Den Romersk Katolske ?

De Fascistiske/Satanistiske Lege er en realitet! - Velkommen til det omrejsende Coluseum.


aaarrp - AaaarrP
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh