Global Vaccine Agenda

vaccinationer.jpgForedrag af doktor David Ayoub der fortæller hvad vaccinationer faktisk indeholder, som f.eks. kviksølv og Thiomersal - Danmark bliver nævnt i nogle undersøgelser af autisme og vaccinationer ugeskrift for læger.
Få sandheden om medicinal industrien er det sundhed, økonomi eller er der en "Agenda", når de sælger?
Advarsel går meget langt dybere end Michael Moore's film Sicko.

Video lavet af:  www.robodoonproductions.com

Varighed: 1 time 31 min.
google video link

{google}6890106663412840646{/google}

Klik på dette link der viser folketinget's artikler om GAVI

Comments  

0 #1 Deltager 2007-09-24 18:31
Findes der nogen organiseret oplysning og modstand i
Danmark ?

Hvordan får vi organiseret kampen mod NWO ?

Bhajan Blissbox
Quote
0 #2 true_brit58 2007-12-17 23:33
Jeg blev forst opmaerksom paa Verdens Befolknings Reduktion for tre aar siden efter jeg laeste Sen. Patrick Buchanan's bog `The Death Of The West`. Sen Buchanan er en `Kristen Fundementalist` politiker fra USA som ser problemmet fra et kristent synspunkt. Men, jeg ved nu at det er en angreb imod alle verden's befolkninger. Det er `sinister` og `diabolical` i process, og ondskabsfuldt i hele sit maal. I Europa og Nord Amerika, har kvinder vaeret manipuleret til at tro at karrier og penge er mere vigtig end familie og born fot at nedbring den fodsels ratio i sammenhaeng med kemisk/medikal methoder til at nedbring fodsels ratio. Og det har virket. De eneste land i Europa som har en `above replacement` fodsels ratio er Albania. Danmarks er en af de laveste med 1.7 borm pr kvinde. Men vores mestre blive utaalmodig, og onsker at det gaar hurtiger, saa nu, de vil har at vores unge faa mere vaccinationer med `side effects` inklusiv af sterilisation. Selv om, det har vaeret i processen in mange aar, men nu har de `Kranked up the machine`. I England og USA, har de `tvinger` at unge pige faa den HPV vaccine. kan man forstille det. Nu har regeringe magt til at paatvinger foraeldre at har deres dotre vaccinered med en unovendigt giftlig og steriliserene product saa `Big Pharma` of de medikal Professionals bliver riger, og mange af vores unge pige vil aldrig faa born. Unskyld mit dansk.
Quote
0 #3 Sune Jensen 2009-12-29 23:19
Ja tak, Jeg er amazed af den her udtallelse, synes helt oplysning burde være i top. jeg ved bare ikke om de samme ejere af både forskning og fødevarer også ejer medierne, så derfor er det meget svært at komme ud med de rigtge oplysninger, men bare rolig vi dør jo kun af det !! Dog in great pain though :(
Quote

Add comment


Security code
Refresh