Den Ny Verdensorden i skolen og Danmark

ny-verdensorden.dk_hjemmeside.jpg

Lige efter Cryptocraternes totalitære styre.   -   (ovenstående billede er fra  www.ny-verdensorden.dk)
Dette citat: "FN-forbundet tilbyder i samarbejde med Staten Pædagogiske Forsøgscenter gæstelærere til "Freden i Nogumo" - et simulationsspil om humanitær intervention."
FN's Totalitære voldsdomineret verdensorden.

Ny Verdensorden - Hvordan gør vi: http://www.ny-verdensorden.dk/
Registreret d. 26-11-2001 samtidigt med at AFR blev statsminister.
Se sidens opdateringer på web.archive.org
Siden er registreret af: SPF-Statens Pædagogiske Forsøgscenter: http://www.inet-spf.dk/
I samarbejde med:
FN forbundet - Danish United Nations Association - Skoletjenesten: http://www.una.dk/skole/nogumo.htm

Analyse
Her findes propaganda undervisnings materiale i den helt store stil, med spil til børnene i skolen, der omhandler fiktive terror angreb og gidseltagning. Alt sammen for at illustrere fare og frygt. Frygten for de fremmede.
Selv Jimmy Carters datter bliver taget som gidsel i et eksempel, men ingen spørger hvad fanden hun laver i et fiktivt afrikansk land i borgerkrig, doh!
Selv CNN bruges i deres børnepropaganda spil og TED Turner nævnes som mediekonge. Godt ordvalg "midiekonge"(ordet mediekonge findes slet ikke i ordbogen, brugt af en lærer der underviser lærere) Flot propaganda. Husk at konger det er dem der laver gode ting for dig, konger og dronninger med luksusbistand er dejlige mennesker man skal rette sig efter. Hvorfor mon Ted Turner er blevet beskrevet som Konge ?
Imperilisternes Imperie Slår til igen.

Denne type propaganda har vi fået i mange år, men de seneste år har de virklig strammet op.
Der undervises i falsk historie, ingen skal have kendskab til CIA og andre efterretningstjenester og deres brug af terror imod deres egen befolkning, for at skabe frygt og mere magt til Eliten.

På siden bruges f.eks. kun krigsbilleder og mest af afrikanere. Selvfølgelig, racismen vil ingen tage.

ny-verdensorden.dk_spejder.jpg Man skal f.eks. analysere dette billede, hvor man bagefter skal diskutere anmeldelse af naboer der er oppe at skændes. Hvilket jo ikke giver nogen mening. Da personen på billedet er spejder leder.
Spejder forbundet blev etableret af de hemmelige selskaber Frimurer/Freemason ligesom hele den Danske kongerække var Frimurer og samlige fra industriens top er frimurer. Spejderforbundet er lavet ud fra samme principper som Hitler Jugend, altså endnu en propaganda maskine, der servicere Elitens magt og Deres kæft, trit og retnings logik.

Lille udklip fra undervisnings materialet:
"Opløsningen af nationale hære i mange tredje verdens lande og bodybag-syndromet, der tvinger vestlige politikere til at foretage meningsmålinger, før de sender soldater i krig på fremmed jord, har skabt et marked for private militære firmaer som fx Securité International. Et marked der strækker sig langt ud over det afrikanske kontinent. Det er velkendt, at det franske udenrigsministerium råder over en liste over blåstemplede private militære firmaer, der fungerer som militære rådgivere og konsulenter for 'venner af Frankrig'. Securité understreger da også, at firmaet kun lader sig hyre af sådanne venner. Securité mener ikke, at der er noget galt i at bruge private militære firmaer til fredsarbejde og er forundret over, hvad de ser som en udpræget europæisk skepsis over for branchen. Vi træner jo bare folk, så de kan forsvare sig, siger de."

Læs evt. denne side: http://tagryggen.dk/show_article.php?num=358

Kan du se det ?
Nylonmanden

Comments  

0 #1 Thomas S. 2008-06-24 23:45
Relevant læsning. Domænet www.ny-verdensorden.dk/ er pt. ledigt (75 euro for 2 år)
Quote
0 #2 Deltager 2008-06-25 10:42
Det er rigtigt, domænet ny-verdensorden.dk blev nedlagt omkring Januar 2008.
Dog kan man stadig finde nogle sider via web.archive.org

Der findes også andre undervisning/indoktrinerings sider med samme materiale rundt omkring på nettet.
Søg på "Freden i Nogumo" og du vil finde samme materiale andre steder.

Venligst
Nylonmanden
Quote
0 #3 true_brit58 2008-08-04 20:59
Informativ of `succinct` artikel. Det er faktisk en skam at mere kommer ikke til denne siden. Vi er i midst af en Global Komplot imod mennesker og DK er ikke immune til det. Danmark ligne filmen `The Matrix` og danskerne er totalt tilsluttet til den. Jeg har vaeret paa besoge til denne Website i 10 mdr nu, og denne artikel som de andre er en vigtig kommetaere paa DK's social selvmord.
Quote

Add comment


Security code
Refresh