Danmark og Symbolisme 1

carlsberg_valby_2xnazi_symbol_med_sol.jpgCarlsberg og Symbolisme
tekst udklip fra voresby: "Ligeledes indgår svastika (hagekors) i udsmykningen. Svastika var Ny Carlsberg varemærke indregistreret i varemærkeregisteret i 1881. Carl Jacobsen kendte det fra hans interesse for Antikken."

Billeder fra Ny Carlsberg Glyptotek's have - Hvis folk vil se sygelig symbolisme, så check denne have, der findes alt fra pyramider til krigsgudinder. Selvfølgelig findes der ikke rigtig nogle fredelige og menneskelige symboler, kun had, krig og blod.nazi_svastika_ny_carlsberg_glyptotek.jpgnazi_svastika_sanskrit_ny_carlsberg_glyptotek_symbol.jpgpyramide_ny_carlsberg_glyptotek_med_krigsgudinde.jpgkrigsgudinde_toppen_af_pyramide_ny_carlsberg_glyptotek.jpgsemper-ardens_ny_carlsberg_glyptotek.jpg

Semper Ardens betyder Evig Ild / Evig Brænd / Altid brændende(fra wiki/Carlsberg selv) - Kunne det tænkes der findes en "Order of Semper Ardens" ?

Royal Copenhagen Platte:
semper-ardens.jpg

Mere om symbolismen i Danmark kommer senere.


information til folket
Nylonmanden

Comments  

0 #1 rumpedumpe 2007-11-08 20:04
Hvis man kun leder efter en ting, så finder man den som regel (konspirationer). Verden er ikke opdelt i absolutter.
søg på:" la monomanie intelectuelle "
" paranoia "
" persekution "
" grandiositet "
" Kraepelin E.: Manic-depressive insanity and paranoia"
Quote
0 #2 Nylonmanden 2007-11-08 23:05
Jeg er skam bare paranoid over definitionen på ordet paranoid.
I øvrigt høre ordet manipulation meget tæt sammen med ordet paranoid.
Har du nogen sinde selv været i haven ? Fik du en fred fyldt fornemmelse af stedet ? Jeg gjorde ikke.

Forstå symbolisme eller forbliv zombie.
Quote
0 #3 rumpedumpe 2007-11-09 09:37
ej det er vist ikke helt rigtigt at ordet manipulation hører tæt sammen med paranoia, men rigtigt er det at vrangforstillinger dog ikke bizarre som ved schizofreni er en del af definitionen.
-Så stadig hvis man kun leder efter en ting så finder man den som regel, se filmen 23 han er paranoid. lidt ligesom at se frimurer alle steder, måske er Damen nede i Netto frimurer og sælger dig giftigt kød.
Def: - har udviklet egentlige vrangforstillinger, idet personens fortolkninger og mistydninger kan blive så omsiggribende, og den subjektive overbevisning om påstandenes sandhedsværdi så absolut, at der uomtvisteligt er tale om en sygeligt forrykket realitetsvurdering af ukorrigerbar art.
def: ofte udvises en nærmest fanatisk dyrkelse af storslåede projekter og banebrydende ideer af epokegørende betydning.

ringer der nogle klokker
Quote
0 #4 Nylonmanden 2007-11-09 10:15
Du beskriver fint tilstanden af vores politiker skare og ledelsen i de fleste store virksomheder. FRYGT. Hvor vil du hen med dette ? kender du selv frimurer af lavere grad ?

Har set filmen 23 - Hollywood film er meget manipulerende, men det forstår du ikke endnu.

Ja klokker ringer hver morgen og aften, det er sådan set Danmarks national religion med indbygget sol tilbedelse. Det er der bare ingen der må vide. Shhhh.

Det er tydeligt at du ikke ved ret meget om frimurer. Det er en mandeklub, så jeg tror næppe damen i netto er frimurer. Med mindre det er dronning Margrethe.

Du finder sandheden i bøger skrevet bevist for at vildlede. Du skal bare vide at bogen vildleder.

Kom ud af din zombie verden.
Quote
0 #5 Nylonmanden 2007-11-09 10:19
Du mener ikke manipulation og paranoia høre sammen ?

Jeg kan ikke manipulerer folk til at få paranoia ? eller hvad ?

Sig mig frygter du sandheden eller løgnen ?
Quote
0 #6 rumpedumpe 2007-11-09 11:45
def.: alt der kan støtte de forudfattede ideer fremdrages som beviser, mens indicier i modsat retning på en eller anden måde stedse ignoreres.
1: Du manipuleres ikke men er et frit tænkende individ, din hjerne manipulerer med dig, din " måske " vrangforstilling se. paranoia og def: gør at du føler dig manipuleret.
2: Paranoia er en sindslidelse som du ikke kan fremprovokere.
3: Jeg frygter andre ting såsom mangel på objektivitet, meninger og overbevisninger dannet på baggrund spinkelt kildemateriale.

det må siges at være lidt sølle hvis man føler sig manipuleret af en hollywoodfilm.
man skal ikke underkende andres intellekt dine meninger er forudindtagede og du virker ikke i stand til at se andre perspektiver eller være nuanceret. du er begravet i dyndet ven med selvhenførende subjektive vurderinger, men ok Dan Brown er jo også en anerkendt historiker. Damen i netto har iøvrigt også uniform på, kunne det skyldes at hvis man ikke kan finde sildepostejen så kunne man måske spørge hende hvor den ligger inden man spurgte 50 andre kunder.
du argumentere lidt overfladisk ven, du må kunne gøre det bedre
Quote
0 #7 Nylonmanden 2007-11-09 13:09
Du har ikke ret i at det kun er min egen hjerne der manipulerer med min opfattelse af hvordan virkeligheden skal opfattes.
Tro du bare at ingen i hele verden prøver at manipulerer med dig og din tankegang.
Lidt om subliminals:www.youtube.com/watch?v=6sR1TQWBWF4

Din handlemåde i et samfund afhænger mest af alt om, måden samfundet giver dig informationen, hvilken slags information du får og rækkefølgen.

Det handler om at være vel vidende. Hvilket for andre tolkes som paranoia.

Du mener altså at Dan Brown er en anerkendt historiker?
Min definition er mere hen af CopyCat og fictions novellist.

Din zombie tilværelse bedrøver mig, din kasse tænkning med at sætte folk i kasser undre mig desværre ikke.

Hvis du vil opleve et andet perspektiv, så start med at tænke rundt og ikke firkantet.
Quote
0 #8 evianu 2007-11-09 13:17
rumpedumpe.
Vi bliver alle manipuleret med hver dag igennem diverse massemedier, det er meget svært at benægte. Både gennem diverse tv programmer, udvalgte nyheder, men ikke mindst gennem reklamer, som er fyldt med budskaber til folks underbevidsthed, hvilket ikke er svært at bakke op. Den kultur som idag rammer vores ungdom er ikke en naturlig udvikling, men et resultat af bevidst manipulation.
Jeg synes tilgengæld at man mangler objektivitet, hvis man oprigtigt kan researche ting som 9/11 og stadig tro på det de viser på CNN.
Jeg synes bestemt ikke det er sølle hvis man kan se skjulte budskaber og symboler i hollywood film. For de eksisterer i mange af dem.
Quote
0 #9 rumpedumpe 2007-11-09 14:50
ikke rigtig mange fatter den, hele denne side er selvfølgelig et fint spørgsmålstegn til hvad der foregår omkring os, men come on. Perceptionen af hvad der foregår i verden skal også filtreres det kaldes common sense. det der lidt sker her er følgende, en mand sidder nede i køge med ryggen til vinduet og pludselig kan han høre galoperende hove, det første han tænker er zebra.
paranoia er vrangforstillinger hvor indholdet er langt fra realiteterne, få styr på dine begreber nappadreng.
ydermere er der vist ingen grund til at blive usaglig.
og hvis vi skal blive ved med at tale om zombier, så synes jeg at der er en anden der tænker noget mere komformt end mig og sætter andre i kasser.
ingen opdagede ironien omkring D.B.
giver i øvrigt evianu ret.
nappadrengen kom ud af din kasse og se nogle andre perspektiver, du kan ikke henføre alle ting til dine små teorier som værende den endegyldige sandhed, symboler har også andre betydninger, men så holder teorierne bare ligesom ikke mere eller hvad?
når nu man skriver til dig så skal du lade være med at stemple løs pga. af dine meninger ikke er delte.
dine kilder kunne de have en gemt agenda, prøv at vende den på hovedet.
Quote
0 #10 Nylonmanden 2007-11-09 15:42
Hvad er det du ikke forstår min ven ?

Du skriver at jeg skal komme ud af min kasse, og hvad ? ind i din kasse ?
Skal vi vende pandekager ?
Du sidder der foran skærmen og prøver at klantre en person der skriver noget du ikke helt kan forstå og som set fra dit perspektiv og zombier's, er helt forkert på den. Når du ikke lige kan finde nye paris hilton videoer.
Det lader til at din virkelighed er den samme som mange andres, min er bare anderledes - kan du ikke forstå det ?
Du må forstå, jeg er bare vel informeret. Har du f.eks. læst Codex Alimentarius ? - Efter at have set video foredraget om emnet, eftersøgte jeg selv dette emne og læste dokument efter dokument fra EU, UM, WTO, Folketinget, Sundhedsstyrelsen, Videnskaben, med mange afgreninger.
Udfra dette. Ved jeg så mere om hvad der er planlagt i fremtiden end du gør ? - Kan jeg derfor udtale mig om dette ?
Får jeg paranoia eller frygt, nej - Jeg tilpasser mig og her på siden referere jeg om mine fund af fremtidsplaner og det der høre til.
Arbejder du for Carlsberg? siden du mener at jeg sådan bare uden videre stempler dig. Eller cirklede jeg dig ind efter du havde stemplet mig paranoid ?
Jeg blev stemplet som barn og siden er det fortsat, præcis ligesom dig.
Sjov ironi du vælger at bruge, havde jeg valgt at acceptere din sætning om at D.B. er historiker. Så kunne du have valgt at mod agumentere og sige jeg troede på D.B.'s fantasy.
Er du sælger ?
Desuden kommer jeg ikke fra Køge, jeg er din nabo!
Quote
0 #11 Deltager 2007-11-09 21:22
nix min nabo er ordblind.
nej du skal bare tage at kigge i andre kasser.
eksempelvis er Ritalin 50 gange mindre kraftigt end amfetamin, det er i terapeutiske doser ikke vanedannende. I år 2003 var der 38 børn i DK i beh. Det er custom at afbryde beh. for at se om ungen kan klare sig uden og beh. står ikke alene fordi disse børn får en røvfuld kognitiv og adfærdstræning, normalt sluttes beh omkring pubertet. såeh den historie er lidt ude i hampen eller den kan ses fra en lidt anden vinkel eller man kunne have kigget i en anden kasse end konspirationskassen. Du skriver du er velinformeret men det her skrev du da ikke noget om.
det med P. H. var det en fornærmelse??
ok den med gmo vil jeg give dig, men mange af de andre artikler er sgu lidt tyndt underbygget.
du spørger hvad det er jeg ikke forstår, jeg forstår udemærket hvad du skriver men jeg er langtfra enig eller overbevist.
Quote
0 #12 Nylonmanden 2007-11-10 02:07
Så må jeg være nabo'en til en af de andre sider [smiley=happy]
Jeg skrev heller ikke noget om dyre og menneske forsøg, inden dosseringen menes at have den rette kontrol effekt. Der er mange ting jeg ikke skriver om, du kunne jo starte en side?
Ja GMO'en er gal.
Du behøver hverken at tage stilling eller være enig bare du er informeret om andre teorier, så bliver jeg mere glad.
P.Hilton, som trådt ud af en barbie fabrik - Det er bare min mening.
Quote
0 #13 Deltager 2008-01-09 14:59
Tag et smut til valby, nærmere bestemt Toftegårds Plads, der står en meget interresant statue. Tubal kain og hans brødre, tubal kain den første til at bearbejde metal (platten du viser) eller måske rettere industrialiseringens fader/gud, hvilket gør deres lille trekløver til en industriel treenighed. Mon ikke at den statue har noget at gøre med semper arden?
Har ofte set et symbol frimurere bruger der forstiller en stok med 2 bolde på skæftet. two ball cane?

For de kristne derude finder jeg det besynderligt at hans navn er indrammet af 2 stiliserede 666 bølger da det selv for en ikke kristen faktisk springer i øjnene.

Læg mærke til bygningerne på samme plads, der er "klokker" alle vegne på den plads, ALLE bygninger på den plads der ikke er sprinye og i moderne sterilt design har en klokke inkluderet, og det er et mægtigt interresant symbol at finde omkransense lige netop en statue af industrialiseringens 3 enighed.
Quote
0 #14 Jacob 2008-02-05 13:24
Hej Nylonmanden... Tak for en rigtig spændende side.. Jeg vil dog lige pointere en meget væsentlig ting i forhold til symbolisme, og det er at intet symbol i sig selv er ondt eller hadsk, som du beskriver symbolerne i haven. Det er brugen/misbrugen af symbolerne og menneskene bag det, som kan være "onde". Så hverken pyramider, swatiska eller gudinder er negative symboler som sådan, men dét er ofte de mennesker vi forbinder dem med.
Det er et interresant emne.. keep up the good work :-)
Quote
0 #15 Rene\ 2009-02-11 08:36
there are no power in symbols, there are no power in witch craft, rituals, traditions, uniforms, etc. it is all designed to keep your focused away from the real issues, such as increaseing your conscious awareness, your love for others, your compassion, because when you die, that is the only real currency
I am
Rene'
Quote
0 #16 Deltager 2009-02-19 19:48
jeg forstår ikke hvad du mener der er galt med hagekorset, da det nok ikke er lavet efter hitler?
Quote
0 #17 Nylonmanden 2009-02-19 23:39
Jeg skriver da også at hagekorset var en del af Carlsberg langt før Hitler, Dvs. Der var vel mange der genkendte symbolet, som noget godt, måske uden direkte at vide hvorfor - Måske planlagt måske ikke.
Eliten her til lands støttede jo også Hitler langt hen ad vejen, der iblandt Carlsberg.
Quote

Add comment


Security code
Refresh