Politi på amfetamin

Du er skyldig før modsatte er bevist.

Nu har vores Demon-krati igen været ude med riven i samfundet, denne gang har politiet's Ritalin eller anden "medicin" påvirkede betjente bemyndigelse til at stoppe dem de "mener" er påvirkede af "stoffer".

Måske politiet skulle checke samtlige soldater der kommer hjem fra fronten. De får jo udleveret amfetamin og andre stoffer, der er ulovlige for os alm. borgere og som giver bøde eller hæfte.

Alt imens Danmark er i angrebskrig eller rettere på korsriddertogt bliver vores rettigeheder mindsket og mindsket.

Tænk på når politiet begynder at kontrollere børn på Ritalin på cykle til skole. Så man bliver nød til at køre sine børn i skole, det er også svært da den "medicin" du selv får, der også vil teste dig positiv i en narko test af politiet.

Ritalin = Amfetamin.

Amfetamin er ulovligt.

Ritalin er lovligt.

Vil du vide mere om Ritalin så check denne side The Ritalin Conspiracy.

Dvs. Industrien må gerne sælge amfetamin til vores børn, til tider bliver vores børn tvunget til det. Det er klart at industrien gerne vil have nogle nye afhængige kunder.

Her er nogle af deres amfetamin produkter: Concerta, Metadate CD, Metadate ER, Methylin, Methylin ER, Ritalin, Ritalin LA, Ritalin-SR.

Det lyder som en løgn, men det er desværre ikke.

Fat det nu - CIA er verdens største narko smugler.

Fat det nu - Maersk er verdens største fragt firma.

Tror du selv Lene Espersen blev testet for narko eller anden påvirket tilstand da hun påkørte en knallert. Nej. Tjenestemænd i arbejde og ministre har andre rettigheder end dig. De er mere værd end dig. Det står skrevet i loven og den taler jo altid sandt og retfærdigt. hah.

Her er lidt propaganda fra politiken

Hvis du kan finde en avis eller nyhedstjeneste der synes tendensen med at "du er skyldig før modsatte er bevist" er dårlig og politiet beføjelser er blevet alt for omfattende.
Så send et link.

Her er lidt mere om Ritalin(dk) og Ritalin(eng) - mere(eng)

Tænk selv
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh