9-11 vs. Cykel i et træ

9-11
Jeg har set 3 bygninger styrte sammen på TV - 2 af dem styrtede sammen pga. fly og brand, den sidste styrtede sammen pga. brand.
Der er lavet rapporter af TV, eksperter, media, stat, CIA, NSA, NIST, TV, CNN, TV, vidner osv...
Alle kender vel denne 9-11 sag efter hånden.

Cykel i et træ
Jeg har set en cykel hoppe op i et træ på TV. Den hoppe der op helt af sig selv.
Jeg løb selv ned på gaden og så cyklen oppe i træet, jeg snakkede med nogle der sagde at de havde set den hoppe der op. Selvfølgelig troede jeg på dem, de var begge ansat i cykle branchen. Jeg løb hjem og så endnu engang cyklen hoppe op i træet på TV'et, nu havde TV'et nemlig fået fat i et video klip fra en anonym - Han havde kameraet fremme og filmede cyklen hoppe op i træet. Så der er jo klare beviser.

Nu har politiet endelig fået fjernet cyklen og fældet træet og plantet et nyt.

Cykel firmaet der producere denne type cykler har stor fortjeneste på salget af cykler.

Nylonmanden og mange andre er begyndt at snakke om, at cykler ikke kan hoppe op i et træ af sig selv, de mener at der er en person der kan have placeret cyklen i træet bevist. Nylonmanden vil gerne se beviser og gerne selv se på cyklen.

Hele verden griner af Nylonmanden og alle de andre konspirations teoretikere, de er jo total dumme. Jeg så selv cyklen hoppe der op på TV. Jeg snakkede med nogle eksperter på cykel området, så Nylonmanden er helt gal på den. Desuden er både cyklen og træet smeltet om/brændt og sejlet til Kina, hvor resterne er blevet spredt i 2 milliarder af stykker. Sådan gør man altid med bevis materiale.

Logik fra Eliten

Sandheden skal frem
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh