Elitens Magt, Ritualer og Ondskab

De elsker krig - De elsker at slå andre ihjel - De elsker død og hader liv.

Sådan er de i militæret, de bliver kaldt Forsvaret, men faktisk har de aldrig forsvaret borgerne, de har kun forsvaret industrien, regeringen og bankerne.
Borgerne bliver tvunget i krig af regeringen for industrien og banken - Vil man ikke i krig og dræbe andre borgere der også er blevet tvunget til at forsvare industrien og banken af deres regering - Så mister man sine rettigheder og frihed. Kan man ikke lide regeringens holdninger, så bliver man stemplet terrorist af regeringen.

Denne logik er helt normal i Elitens verden.

Nogle borgere i dag tror underligt nok, at hvis man hader USA så elsker man kommunisme og venstrefløjen. Jeg har flere gange forsøgt at sige dette ikke er rigtigt, så jeg vil denne gang udelade brugen af lande, da dette er et globalt problem.

Jeg henleder så til tidligere tiders storslåede militær parader, der lavede reklame for regeringen og industrien; Ala. "Se hvor dygtige vi er til at lede folket, regeringen har bygget denne storslåede krigsmaskine i samarbejde med industrien". Det skal siges at militær parader er helt normalt, det holder folket blinde.

Nu har der lige været afholdt en krigs parade i Aalborg. Der skulle vise krigsmaskiner og andre dræber maskiner frem, så folket kunne se isenkrammet og beundre regeringen og industrien for denne bedrift.
Folket er nærmest stolte over Danmarks dræber og døds maskiner, der som sagt er lavet i et samarbejde imellem regeringen og industrien.
Alle der kigger på siger "Wauw hvor flot", "Wauw, er du gal et brag", "Ihhh hvor er det smukt".

Tænk dig krig udstilles som noget smukt. Føj for den lede.

Alt dette samtidigt med at vores regering råber op om miljøet, de reklamere for hvordan vi skal passe på naturen og miljøet. Den samme regeringen står for, i samarbejde med industri militær maskineriet, for forurening, drab, død og ødelæggelse.
Som nogle mener, så har vi i dag en regering der ikke kan styre industrien - Ha vi har altid haft en regering der har bestået af industriens personer og deres interesser.
Eliten har altid forsøgt at kontrollere befolkningen, så de kan beholde deres "gude artige" status.

Jeg kan lige så godt sige det som det er - Vi lever i det nye store Romerrige.

Nu bliver Vi tvunget til at opstille USA / US Corps. "Missil skjold". Det er skam lige vedtaget i Romerriget øh jeg mener NATO. Selvfølgelig med Danmark Elitens krigsliderlige repræsentant Søren Gade. Politiken her

I dag - som dengang.
Det var eliten der voldtog, dræbte, lavede menneske ofringer, dræbte befolkningen i ritualer og voldtog deres egne børn og befolkningens.
Den er god nok - Eliten har altid haft de særeste ideer på hvordan man kunne tilrane sig mere magt, så de kunne få en slags gude status. De har stået for mange børneofringer - Man skal jo forstå, at disse Elite/Masterrace/etc.. Har læst alt om ofringer i biblen og andre sindssyge bøger. Der står i bøgerne at det virkede, så det gør det også gøre i dag.

Hvem vil tro at den lille Engelske pige, der har været så omtalt i alle medier er blevet kidnappet af en fattig landstryger. Der i øvrigt kendte alt til hvordan man fjerner bevismateriale og selvfølgelig har den fattige landstryger sit eget privat fly, der hurtigt kan flyve den lille pige til rituel ofring et sted i sin papkasse bolig.

Stakkels lille pige og stakkels den lille piges nekrolog i historie bøgerne - Intet vil være sandt.

Og samtidigt med at vi høre om denne ene tragiske historie, sker der tusindvis af kidnapninger af børn.
Selve ordet Kidnappe, betyder også at "stjæle børn". Dvs. ordet løsepenge er totalt forkert når man snakker om og bruger ordet Kidnappe. Når der kræves løsepenge er man taget til fange eller bortført, man er ikke stjålet.
Hvorfor ordet kidnappe ikke er blevet oversat ordentligt til Dansk eller hvorfor man ikke bruger "børne stjæler" i stedet for at pakke det ind i et ord mange mennesker ikke engang forstår.
Det at stjæle børn har altid været forbeholdt eliten og det okkulte, som eliten elsker så højt. Faktisk går børne stjælerne langt tilbage i tiden, de rige stjal de fattiges børn, enten af barnets kosmetiske udstråling(uskyldighed), forældrenes uvillighed til at betale "skat" eller ren og skær ondskab.

Vi samfundskritikere får endda gang på gang at vide, at disse ofrings ritualer fra Egypten, Grækenland, Romerriget, etc.. Slet ikke eksistere i dag. Ja vel ja, jeg vil kun vælge en sammenligning der dog også er tydelig.

Tænd for TV'et og blive underholdt af Gladiator Kamp (i dag kaldet sport), hvad med noget "knockoutsport" her en UFC video - Eliten elsker vold og vil have mere af det. Har du set den film med Republikaner Arnold der hedder Running Man, lige præcis dette show kommer inden for de næste par år til at køre i USA. I'll bet ya.
I dag kender vi kun de TV show hvor det gælder om at dræbe et andet menneske, vi får bare byttet ordet drab ud med sendes hjem. Det handler om ritualer.
Under romerrigets tid var dødsdromen og gladiator kamp ligeså populært som TV er i dag og det kan jo godt bekymre noget, når man tænker på det Eliten vælger at sende - Rituelle Shows.

Let analogi:
Mennesker med løgn/had er til for døden.
Mennesker med sandhed/kærlighed er til for livet.

Løgnen er altid kommet oppefra og ned, det var f.eks. ikke en baby der lærte dig at lyve. I retten er det advokaten der fortæller dig at du skal lyve eller en anden person højre oppefra. Så hvis du tror gud kommer oppefra og sandheden kommer oppefra. Så er det fordi Eliten betragter sig selv som guder og de bedrager dig til at tro hvad sandheden er.
Det er nu et smart trick de har lavet, verden virker klar og tydelig, når man kan se hvordan hele spillet hænger sammen.

Hvis man ikke vil se, er det svært at få øje på noget som helst.
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh