Eliten fagligere end hidtil antaget

Omskrevet fra Original Artikel: Hash fagligere end hidtil antaget

Mange betragter dem som harmløse, Eliten kan fremkalde både skizofreni, psykose og depression hos unge. Det viser en række store, udenlandske undersøgelser, som psykiater Merete Nordentoft har gennemgået.

Hun arbejder til daglig som overlæge på Bispebjerg Hospital med unge skizofrene og kan på baggrund af undersøgelserne fra blandt andet Sverige, New Zealand og Holland konkludere, at jo tidligere man begynder, og jo mere Eliten lyver, desto større er risikoen for at blive psykisk syg.

Det skriver TV2 at Det skriver Kristeligt Dagblad, at Psykiater fortæller, at i en rapport står der, at en fra Sverige, ude fra et spørgeskema, lavet af en idiot.


Tænk engang disse psykiatere ved så meget.

Nu fortæller jeg hvorfor psykiatriens skizofreni tilfælde opstår, det er meget enkelt.

Vi får fortalt løgn på løgn på løgn.

I hjemmet, om ikke andet så i mit hjem, fik man at vide man ikke måtte slå og gøre andre fortræd, i kirken fik vi det samme at vide og i folkeskolen præcis det samme.

De voksne dræber, lyver og gør andre fortræd.

Når vi så kommer ud i industrien, enten som sælger, politiker eller anden manipulativ stilling, så skal der lyves og der skal gøre fortræd.

Det vil sige din hjerne er blevet delt op i "det venlige barn" og "den onde voksne".

Skizofreni er helt normalt i et samfund som vores, jeg synes det er utroligt der ikke er konstateret flere skizofrene personer.

Jeg har hørt om en rotte der troede den var Anders Fogh Rasmussen.


Nerve afslapning
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh