P1 Formiddag med CEPOS

P1 Formiddag d. 13/6-2007 med meningsmager Mads Lundby Hansen fra CEPOS.

Dem der lyttede med, kunne tydeligt høre hvordan CEPOS ved Mads Lundby Hansen og den øvrige Elite laver sit bedrag. Flere gange henviste CEPOS manden Mads Lundby Hansen til en sag med 50 postbude stillinger der ikke blev søgt af de arbejdsløse.

Det viste sig hurtigt i debatten, takket være de vakse lyttere, at CEPOS manden Mads Lundby Hansen kun fortalte 10% af historien (altså manipulation) og historien om de famøse postbude blev hurtigt vendt imod CEPOS' meninger - Da flere dele af historien kom frem, en kvik og vågen lytter nåede også at nævne "Post Danmark havde måske slet ikke brug for 50 postbude" og dermed kom vi der lyttede med tættere på sandheden.

Straks kunne CEPOS manden Mads Lundby Hansen godt se hvordan han var blevet trynet ved at udvælge dele af en historie, for at kunne støtte op om CEPOS' tænketankens ideologi. Dette kaldes bedrag. CEPOS manden Mads Lundby Hansen henviste dog også hastig til Danmarks Statistik og hvad disse tal viser.
Kunne CEPOS mon finde på at fordreje DST's statistikker, kunne CEPOS mon selv have været med til at udvikle spørgsmålene i undersøgelsen. Eller er disse tal endnu engang bare nogle tal der er blevet udvalgt efter for godt befindende.

CEPOS er menneske-fjendsk. CEPOS er ikke en tænketank. CEPOS er hjernevask. CEPOS Lyver.

Selvfølgelig havde Poul Friis(P1 Formiddag vært) svært ved at tage stilling, for han kunne jo godt se CEPOS' løgn og samtidigt er CEPOS jo eksperter og lytterne er jo ikke eksperter, så man må hellere lytte til eksperten. Se det er hjernevask.

Vågn Op!
Nylonmanden

Comments  

0 #1 Ole Berg 2014-11-17 17:15
Denne usympatiske og empati forladte samt sandhedsforejende ekspert har jeg gennemskuet forlængst. Manden aner jo ikke hvad mennesker er andet end at dem der har mindst skal ha endnu mindre.
Quote

Add comment


Security code
Refresh