EU's Bedrag

DR har skrevet en artikel om et nyt industri tilskud, forklædt i naturens farve.

Det er så frygteligt at se EU eller for den sags skyld staten, begynde at punge ud for at man får en bedre natur.
Ja for når vi skal have en bedre natur, så koster det og vi skal også kunne se den. Der skal anlægges cyklestier, veje, opsættes lamper, rydes krat og plantes træer og andre ting og sager.
Det er jo klart at nogen straks ser muligheden for at tjene penge på at EU og staten nu øsler penge ud. Her er det jo igen kun industrien der får noget i posen.
Samtidigt med at EU's og statens støtte totalt ødelægger naturen, med beplantninger der ikke er naturlige og slet ikke kan klare sig selv. De skal passes og plejes, hvilket jo også koster.

industri_skabt_natur.jpg
På billedet ses en flot industri skabt natur, denne flotte natur er med 100% sikkerhed blevet skabt med tilskud fra en statslig institution.

Nøh nej EU's tilskud er en bøhmand og løgn historie, hvis EU og staten virkelig ville hjælpe naturen, så ville de ryde op i deres gamle lorte forurening, fjerne veje og cyklestier, fjerne bygninger, de ville forbyde våben, de ville forbyde alle kemikalier og Gen Modificere Organismer.
De ville forbyde at anlægge flere cykle stier og veje, de ville forbyde opstart af virksomheder der forurener, de ville forbyde alle pesticider, de ville forbyde al træfældning, de ville forbyde al teknisk forkert skov beplantning, de ville forbyde flytrafikkens kemikalier der er stor skyldner i ændring af vejret.

Ihh nej EU's tilskud kommer skam naturen tilgode - Det har intet med økonomisk vækst at gøre.

Tror EU at naturen ikke kan passe sig selv ? - Tror EU at industrien hjælper naturen ?

Hvorfor skal mine skattepenge betale for at ryde op efter statens og industriens penge griske ideologi der udelukket handler om profit og ikke natur ?

Faktisk ville det ikke undre mig, vist nogle af disse penge, kommer til at gå til forskning i GMO afgrøder og andet industri lort. Der slet ikke har noget med natur at gøre. Vi må vel vente og se om jeg får ret.

Den burde da være til at gennemskue.


Vågn Op!
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh