CO2 Kabalen

co2_kabalen.jpgSkyldneren af verdens CO2 forurening er større og større koncerner, supermarkeder, pakke firmaer, trykkerier, etc.. Alt sammen skaber ensartethed og ødelægger mangfoldigheden.
Alt der produceres skal via transport firmaer fra producenten til 1. proces led, videre transport til 2. proces led og videre transport til et pakke firma, videre transport til distribution, videre transport til supermarkedet.

Det sker i så stor stil at et produkt der er blevet produceret af din nabo, har været halvvejs jorden rundt inden det ligger klar til køb i en forretning nær dig og din nabo. Dette foregår specielt inden for fødevaresektoren.

Så det er klart at de store koncerner hellere vil slippe med højre CO2 afgifter end at skulle slippe deres nuværende størrelse og magt.

De store koncerner sortere 50% af landmandens produktion fra, fordi den ikke overholder koncernens kosmetiske standard. Så igen er koncernen skyld i overpriser og spild af gode madvare.
Handel lokalt med lokale produkter, vil nedsætte CO2 udslippet væsentligt mere end de ideer vi høre fra alle Spin-doktore, videnskabsmænd, politikere og andre idiotiske pro New World Order*, pro en verdensregering, pro store koncerner, pro umenneskelighed, pro krig, etc...

Mange af de samme idioter jeg nævnte ovenfor, vil postulere at det er kunderne og dermed folket selv der ikke vil købe de vare vi sortere fra. Det handler om Udbud og Efterspørgsel. Dette er en gammel floskel dem med en handelsskole baggrund lærte om, det er bare en løgnagtig teori. For ikke et sted nævnes der effekten Propaganda og manipulation med masserne/køberne. Hvilket giver os en totalt forfalsket teori om markedet.

*New World Order (de personer der i historien har ville have en New World Order og offentligt har sagt dette er disse personer: Stalin/Bush Sr./Bush Jr./Tony Blair/Gordon Brown)

Tror du selv jeg tager helt fejl i min analyse af verdens situationen, en ting er dog helt sikkert - vi skal ikke frygte, vi skal bare være afklaret og vel vidende om hvad der sker i verden. Så vil vores intuition og bevidsthed automatisk begynde at se hvad vi kan, skal og må gøre..

I dag bygger vi et fejlagtigt samfund på Afstandskontakt.

Vi er mennesker og burde bygge samfundet på Nærkontakt.

Red dig selv
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh