Soldater på Amfetamin

amfetamin.jpgSoldater på Amfetamin - Delt ud af Regeringen via. Militæret.

Ja den er god nok, soldater får i dag udelt Amfetamin også kaldte Speed i gade brug, dette stof minder lidt om kokain i pulver form og virkningen er ca. 50 gange stærkere.

Undersøgelser viser at piloter og soldater bliver meget skyde glade når de er på Amfetamin, det har da også vist sig at være skyld i de fleste såkaldte "Friendly fire" dødsårsager.

Det Britiske Forsvars Ministerium har indrømmet at de udlevere Amfetamin til soldaterne, så de kan holde sig vågne i lang tid, helt op til 60 timer.

Vi ved jo alle hvor afhængig man kan bliver af stoffer og andre rus midler. Amfetamin er da også et af de værste stoffer.
Amfetamin vækker Ultra Egoet til live, hvilket jo er meget fagligt, specielt når man er soldat og kan dræbe flere hundrede mennesker ved hjælp af et tryk på en knap.

amf_fromand.gif Hvad tror du selv Forsvaret tænker om mennesker, om det så er soldater eller de civile der bliver dræbt.
Når Forsvaret mister en soldat, så tænker de ikke at de mister et menneske, nej de tænker at de har mistet et værktøj der udfører deres ordre. De mister et værktøj der kan bære og passe deres dyrt indkøbte krigslegetøj.

I 2002 "Tarnak Farm sagen" så US bombefly angribe en gruppe Canadiske soldater, 4 blev dræbt og 8 såret i nærheden af Kandahar i Afghanistan.

Under de officielle høringer kom det frem at piloterne blev beordret til at tage Amfetamin så de kunne holde sig vågne. Piloterne har beskyldt det at være påvirket af Amfetaminen for ulykken.

 Dr. Paul Skett, fra Glasgow Universitet, siger at stoffet er meget afhængigheds skabende og man bliver samtidigt meget aggressiv.
Som jeg også nævnte tidligere er Amfetamin et Ultra Ego stof efter min mening 1000 gange værre end Ego stoffet alkohol.

Man kan jo spørge sig selv hvad alle disse stoffer er forbudt for civil befolkningen, når regeringen og militæret selv benytter sig af det.

Læs Informationliberation får at læse historien dette indlæg er skrevet ud fra.
http://www.informationliberation.com/?id=22472

Det skulle vel ikke undre nogen, at politiet også bruger stoffer når de skal holde sig vågne.

Gad vide hvad det offentlige har af Narko budget og hvordan de lige præcis bogføre udgifterne til disse ulovlige stoffer.


Åben Op!
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh