8. juni 2007 Christiansborg

Nu når ingen aviser eller andre Danske medier vælger at skrive om Christiansborg's druk fest d. 8. juni 2007 - Så vælger jeg at gøre det.

Druk på Christiansborg

Regeringen har indført ny druk politik på Løgnensborg.

Det Svenske Kongehus har bestukket hele folketinget ved, at levere Spiritus fra Deres spritfabrikker.

Vi almindelige borgere får aldrig sådanne nyheder, i de kontrollerede medier.

Der er bare visse aftaler man overholder, når man køber De Danske Spritfabrikker - Den ene aftale er selvfølgelig gratis spritus til Regeringen og Folketinget.

Jeg tør slet ikke at tænke på hvor meget antrax der blev støvsuget op i hovederne til festen på Christiansborg d. 8 Juni 2007.

christiansborg_8_juni_2007_billede_01.jpgBillede 1. Minister biler, den længest til venstre fik jeg fortalt af en af chafførene, var en Mercedes SLS , men den skulle ikke komme før år 2010, så mon ikke det er en Mercedes CLS 63 AMG og det så enten er mig eller chafføren der tog fejl.
Her ventede chafførene så i flere timer, sammen med 15-20 politifolk i uniform og et ukendt antal civilbetjente.

christiansborg_8_juni_2007_billede_02.jpg
Billede 2. Politifolk til ekskorte af hvem ved? - For mig en ukendt person.

Video kan ses i Seneste Nu! Den viser bare ikke ret meget, det er jo ikke let at komme tæt på. De begyndte endda at tage billeder af mig, da jeg sigtede min telefon mod chaffører og politi. De skulede hele tiden over på mig, som om jeg enten var terrorist eller på anden måde ville begynde at ytre mig.

Senere på dagen dinglede Svend Auken ud af porten, sammen med ? - Jeg nåede desværre ikke at få et billede, nylonmanden kan desværre ikke nå det hele :(  - Faktisk ville det være lettere hvis vi kunne stole på vores medier og fra Dem få sandheden. Ak og Ve.

Fogh and Out
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh