Efter Aber samfundet og Hitler

Nu håber jeg virkelig at træde nogle over tæerene.

I skolen lærte man, at man ikke må skrive efter! Og hvorfor lærte man så lige det ? Når industri samfundet netop går ud på at kopiere andres værker.

Hvis nogen siger det ikke passer, så kommer her en meget tydelig forklaring.

Eksempel 1. Læs forskellige aviser og du vil hurtigt finde ud af at afskrivning er det hotte lige nu. 80% af alle nyheder kommer fra Reuters.
Der bliver ikke selv eftersøgt noget som helst, der bliver bare skrevet af og engang imellem ringet til en anden kilde, der selvfølgelig også har læst Reuters historie, og derfor kan bekræfte at den er ok.

Eksempel 2. Tøjmoden rundt om i verden følger hinanden eller rettere sagt de kopiere hinanden. Derfor bliver dit 5-10 år gamle tøj altid populært igen. De kopiere simpelthen bare tidligere kollektioner.

Eksempel 3. Medicin industrien er blandt de rigtig store kopi industrier, selvfølgelig skal de kringle sig uden om patent loven og det kan meget nemt gøre inden for medicin. Da der jo er delte meninger og teorier.

Eksempel 4. Våben industri

Eksempel 5. Olie industri

Eksempel 6. Politik

Eksempel 7. Musik
.
.
.
.
Jeg håber man selv kan udfylde resten og selvfølgelig sætte resten af det du selv kommer i tanke om.

Der snakkes standard. Alt følges ad. Flere standarder.

Nyheds standard, Tøj standard, Medicin standard, Våben standard, Olie standard, Politisk standard, Bryst standard, Penis standard, Gud standard, Historie standard, Hår standard, Kvinde standard, Mande standard, Samfunds standard.

Ja der findes standarder inden for alt! Adolf Hitler havde de samme ideer, faktisk var det også hans ide om et forenet Europa og Hitlers ide er præcis den måde EU arbejder på i dag.

Er det mon den mangfoldighed vores regering snakker om at vi får ?

Er Demokratiet blevet en slags Standard for hvad der er rigtigt ? Hvis ja - Er det rigtig klogt ?


Kopierings Nedbrud - Uforklarlig Fejl!
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh