Bankernes konkurrence samfund

Menneske samfundet i dag, kan til tider se dejligt og yndigt ud - Med mange glade og lykkelige mennesker. Og samtidigt kan det modsatte også ses i selv samme menneske samfund.

Når menneske samfundet er opbygget af konkurrence, skyldes det nok den mest brugte forsvars sætning siden Darwin skrev sin evolutions teori, "Den stærkeste overlever".

Engang handlede det om vores fysiske styrke, i dag handler det om penge og materiel. Dog har det altid handlet om viden og om at, den bedre vidende narrer den dårlige vidende eller hvis du bedre kan lide sætningen, Den kloge narrer den mindre kloge.

danmarks_nationalbank_havnegade_med_ulovligt_kamera.jpgDet kommer automatisk til at handle om penge, i et samfund opbygget af bankernes kredit system.

Bankerne fandt dog hurtigt ud af at penge ikke var nok, så bankerne opfandt idræt og sport, så man på den måde stadig kunne kæmpe om den bedste fysiske styrke også i fredstid - Altså når bankerne ikke havde gang i en krig.

Bankerne har altid været gode til at spille på forskellige heste i menneske samfundet. Banker har ingen etik eller moral, straks tænker du "nej det kan da ikke passe - at bankerne ikke har nogen etik og moral". Husk nu "Den stærkeste overlever".

"Den stærkeste overlever"-teorien har ingen etik og moral, det handler om overlevelse. Det er bankernes egen filosofi, det var dem der startede hele denne teori om at "Den stærkeste overlever". Bankerne finansierede Darwins teori.

Går mennesker efter teorien "Den stærkeste overlever", bliver menneskerne da nød til at få information om hvordan samfundet virker og er opbygget. Så bankerne bliver nød til at starte skoler, universiteter etc... Hvordan skulle menneskene ellers vide hvordan menneskenes samfund fungerede.

Bankerne har godt nok givet menneskene meget - Eller har de ?
Faktisk har bankerne kun givet menneskerne en teori om hvordan samfundet og verden er opbygget og derfor skal menneskene lytte til bankerne.

Det er bare underligt at bankerne får alt denne kredit, de låner jo penge ud de ikke har. Det er selvfølgelig den bedste måde at overleve på i et samfund styret af penge - Tryk dem selv.

I dag i denne elektroniske verden er det blevet meget lettere for bankerne, at trykke deres egne penge. De taster sådan set bare nogle tal ind på skærmen.
Eksempel:
Bank-assistent: "Hvor meget skulle De låne hr.?"
Hr.låner: "Kan det lade sig gøre at låne 50.000 ?"
Bank-assistent: "Det bliver nok svært - lad os se ... - OK - Jeg kan bevillige 40.000."
Hr.låner: "OK det må jeg nøjes med."
Bank-assistent: "Et øjeblik - " 10 tastetryk senere "Sådan nu har jeg bevilliget 40.000 - Det koster "(gebyr + afgift + mer-gebyr + mer-afgift + lånebeløb).
Hr.låner kommer til at betale langt over de 40.000 tilbage til banken.
Selvom det eneste banken gjorde var at tastetrykke 40.000 - Pengene kom ud af ingenting.

Der findes ikke et menneske på jorden der kan låne flere penge ud end de har. Det kan bankerne til gengæld.
Banker kan udlåne langt mere end de selv har. Til tider op til 800% mere end de har i værdier.

Tænk på hvor let det ville være at bygge et hus til sig selv, hvis man kunne gøre det samme som bankerne. Trykke sine egne penge.

Man skulle ikke tro menneske samfundet fungerede sådan.

Vågn op!
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh