Vil Danmarks regering, åbent være medskyldige i krigsforbrydelser?

Hvis man som officiel ansat inden for en regering eller et regeringssystem og samtidigt støtter USA's krige rundtom i verden.

bla. Krigen i Ukraine (som er en krig startet af USA)

Hvad er man så?

Hvad så med at støtte krige og endda også deltage i krige, hvor f.eks. Klyngebomber bliver brugt, produceret, opmargansineret og solgt af Dem som man samarbejder med?

I 2010 har Danmark underskrevet en konvention, der forbyder brugen og produktionen af klyngebomber.

Det gælder måske kun for at Danmark ikke må producere eller bruge dem - Men man kan sagtens støtte andre der godt må bruge og producere klyngebomber.

HALLO


NOGEN HJEMME?

Altså! Som et eksempel kan vi jo tage denne: Du køre kun bilen, det er ikke dig der røver banken. Slipper du for straf?
eller
Hvis Man deltager i at sælge forbudte stoffer, man er jo kun med, man sælger ikke selv stofferne - Man får selvfølgelig en bid af kagen - Præcis som ved Danmarks mange "koallisioner" med NATO's / FN's / USA's - Det er bare helt OK.


Når Danmark så "køre bilen" imens Danmarks partnere laver ulovligheder, så er alt i den skønneset orden.


Ja da, inden for politik er dobbelet moral, den moral der benyttes.


Måske har Danmark sent sit arsenal af klyngebomber til Ukraine, da USA, Ruslan og Ukraine ikke har underskrevet den samme konvention omkring klyndebomber.


Når USA officielt meddeler at De lever klyngebomber til Ukraine - Så bær Danmark trække sig 100% - UD af NATO og ud at støtten til Ukraine/USA.

Hvis du tiger og ikke siger imod - SÅ ER DU MED!


Så kære Dnamarks Regering, vil i være medansvarlige for krigsforbrydelser?


Da Danmnark i en eller anden form er registreret som en virksomhed, så skal jeg gerne hjælpe Danmarks Regering med et link.
https://virksomhedsguiden.dk/content/ydelser/saadan-arbejder-du-med-ansvarlig-virksomhedsadfaerd/Om kære Regeringsansatte, tit og ofte, så finder "loven" ikke altid den skyldige - Tit og ofte finder man og straffe kun de MEDSKYLDIGE (eg. Danmarksregerings ansatte)

 

Det ser pt. ud til at Danmarks regerings sidste 3 års ulovligheder mht. cultrona og ulovlige mink aflivninger etc.......

 

Siger Danmark ikke fra overfor USA ang. klyngebomber - Så er der vel ingen tvivl om at Danmark bliver drevet af hvad man kan kalde Mafia.
venligst
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh