Alle deltager i informationskrigen

 
Alle hader Putin (Rusland) for at gøre hvad USA og Israel gør.

Hvorfor er det sådan?

USA og vesten har politiske fanger, præcis det som vesten siger Putin har.

Hvad er værst politiske fanger eller ikke-fanger pga. politik?

Vi kan da kigge lidt ind i Danmark og Dansk politik.

Alle ved at Mette Fredrikssen bevidst har handlet ulovligt i bla. det der i pressen kaldes for Minksagen.

Alle ved at Mette Fredrikssen lavede en politisk handel for at undgå en uvildig advokat undersøgelse, hvilket er det samme som at man erklære sig skyldig i alle punkter.

Alle ved at Mette Fredrikssen idag ikke sidder fængslet pga. politik.

Så hvad er det værste?Hvad skrev pressen sidst om Syrien? At Israel i 2023 stort set har bombet landet dagligt? At USA har besat 80% af Syriens olie kilder?
Og det er jo helt OK i vestens øjne, ligesom det var helt OK at bombe Gadaffi og hans verdens største vandingsprojekt. Bombe Irak pga. politiske smædekampagner og løgne - Når politikere bakker op sådanne ulovligheder og (krigsforbrydelser), så skal de jo ikke i fængsel.


Alle ved da også at politiske smædekampanger findes overalt i verdens politik - Det kan vel kaldes for en af de politiske søjler. Alle inden for politik ved dette og til tider aftaler de imellem hinanden hvad de skal blæse i hovedet på folket, for uden den 99% kontrollerede presse ville Alle skide stemmesedlerne et langt stykke, for Alle ved at alle veje føre til Rom.

Alle ved at sandheden ikke findes inden for politik.

Alle ved at det idag drejer sig om skjulte globaliserede agendaer.

I de seneste år har de fleste bemærket dette omkring plandemic og ikke eksisterende virus, som ingen kan føre beviser for eksistere. Hokus pokus medicin, mange penge og endnu mere kontrol.

Først meddeles det ene, så det totalt modsatte, at skabe forvirring. Nogle kalder det for kognitiv dissonans - som beskrives lidt her fra wikipedia:
 "Kognitiv dissonans er det mentale ubehag som opleves af et individ, der indtager (eller presses til at indtage) indbyrdes modstridende holdninger. "

Mikroplast er farligt specielt at indånde og nu skal Alle tage denne microplast maske på som ingen effekt har imod noget somhelst.


stopthewho.com, exitthewho.com

venligst

Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh