PFAS og PFOS - Hvorfor skriver de ikke bare fluor stoffer?

Mange medier har det med at skjule hvad PFAS og PFOS faktisk består af. Dette gør de meget bevist. Selv ingeniøren hjemmeside (ing.dk) Har ALDRIG vist et kemisk diagram af hvad disse kemiske stoffer består af. Dog har ing.dk i Deres seneste artikel skrevet fluorstoffer og viser en tegning "Risici ved Fluorstoffer" - Og endnu engang glemmer De tandpasta, som en af de veje fluorstoffer kommer ind i kroppen.

Kan det mon være fordi, at det skadelige menneskeskabte stof FLUOR er det stof der gøre disse PFAS og PFOS så skadelige?

Fluor er ekstremt skadeligt, hvilket videnskaben har kendt til i mindst 100 år.

Alle sammensatte kemiske stoffer der indeholder Fluor er skadelige for alt liv.

Lad os se den kemiskeforbindelse på disse kemiske forkortelser brugt medierne, består af.Ja F står for Fluor (Fluorine).

Sikke mange F'er dette kemiske stof består af.

Citat "fluorine (F), most reactive chemical element" fra https://www.britannica.com/science/fluorineHer er et link til hvor ovenstående diagram findes, ang. fødevare indpakning. Nam Nam.
https://www.foodpackagingforum.org/food-packaging-health/per-and-polyfluoroalkyl-substances-pfass


Hvorfor undlader Dine "normale" medier at skrive/fortælle Dig dette?

Fluor angriber specielt det hormonale system (Endocrine system) i alt liv - Hvilket resultere i alle mulige symptomer, som i pharma/medicin videnskaben tilskrives noget helt andet end den faktiske fluor forgiftning.

Der er ekstremt mange penge at tjene i medicin verden.

Behøver man at vide mere? "Follow the money".

og "pharmaceutical grade fluoride" er ligeså giftigt som alt andet fluoride stof. Det har bare et "smart" navn for at hypnotisere brugerne (læger, tandlæger etc.)venligst
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh