Black O lives Matter

Eller med de rette ord - Kommunistisk/Marxistisk revolution.

Og de fleste medier, specielt alle store Danske medier, udelukker at fortælle hvad BLM er for noget, hvordan de får penge, hvordan de organisere, hvor de har deres "viden" fra osv... Det er nemlig meget tydeligt, at BLM er en kommunistisk/marxistisk organisation, hvilket samtidigt gør det til en jødisk støttet organisation. Jødiske penge elsker revolution, læs nu lidt verdenshistorie.

Hvad er det der gør det så svært for "Danske" "Journalister" at bare skrive disse ord, eller for Chefredaktøren til at udgive det.

Det minder jo lidt om at man benægter at æbler kan være grønne, gule og røde. Man udelukker helt farverne på æblerne.


For mig er det meget enkelt ikke journalistik - Udelukkelse er og vil aldrig være journalistik - Det ligger jo i netop ordet JOURNALISTIK.

Journalistik er af Fransk oprindelse, Jour = Dag, Journal = dagbog, Journalist = dagbogsskriver.

Mon de lærer udelukkelse på Dagbogs skolen?

Hvad er det, at udelukkelse af en vigtig information, kan gøre?

Lad os tage eksemplet: "Henrettes, ikke frifindes" og flytte komma til "Henrettes ikke, frifindes".

Ja det bliver meget værre når information udelukkes, end man bare flytter rundt på et komma. Vi kunne udelukke ordet frifindes.

Udelukker journalister/medier information, er det pga. en agenda - Som man kun kan forstå, hvis man læser imellem linjerne (altså læser det de har udelukket).


Hvilket tydeliggør mediers parti-tagen, hvilket sætter Dem meget langt fra Deres eget ynglings ord: Objektive.

Der er faktisk meget få medier der skriver at BLM er en kommunistisk/Marxistisk organisation, der er meget få medier på listen. De fleste er vel, såkaldte blogs og "opinions".


New York Post: Black Lives Matter co-founder describes herself as ‘trained Marxist’
New York Post: The agenda of Black Lives Matter is far different from the slogan
Washingtontimes: The matter of Marxism: Black Lives Matter is rooted in a soulless ideologySå hvorfor tror Du at medier, specielt de Danske medier, udelukker informationen om at BLM er en kommunistisk/marxistisk organisation?

 

Ps. Mange kommentatore på de Danske mediers hjemmesider, ved da godt hvad BLM står for - Og stadig udelukker "Danske" "Journalister" stadig information.
Eksempel: https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/landsholdsfodbold/det-irriterer-mig/8279015


venligst

Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh