Regeringens Virkelighed

Værsko her er den.

fogh.jpgAnders Fogh Rasmussen siger: "Vi har de sidste 6 år givet mere Frihed, Frisind og Folkestyre" - "Regeringens politik står for Frihed, Frisind og Folkestyre".

Løgn/Uforståeligt, Løgn/Uforståeligt og Løgn/Uforståeligt.

Efter Andres Fogh Rasmussen har stået på taler stolen i folketinget i dag(31.maj 2007) og spundet sit spin. Vil jeg gerne vide hvor mange penge talen har kostet, hvem har skrevet den, hvor lang tid er der blevet brugt, hvad spin doktoren har fået af gager eller anden representation.

Hvordan Anders Fogh Rasmussen kan tale om Frihed, Frisind og Forskellighed i det Danske samfund, er meget svært at relatere til, når den selv samme regering i sin regeringsperiode, har erklæret Irak krig, ryddet ungdomshuset og meget gerne vil rydde Fristaden.
Når det så er sagt, så kommer Krigen i Afganistan, den nye undervisnings reform (der er udarbejdet af FN) og terrorpakken.

Alt det regeringen har foretaget sig her givet mindre frihed, mindre frisind og et falsk folkestyre.

Det er mig en gåde at Vores statsminister kan lyve så meget. Enten er manden Anders Fogh Rasmussen ude af stand til at kende forskel på rigtig og forkert, eller også har han verdens dårligeste hukommelse.
Næh nej Anders Fogh Rasmussen er bare en ægte politiker.

Statsministeren kan lyve for dig og alle han har lyst til, selvfølgelig kan han det, han hedder Anders Fogh Rasmussen. Den største løgnhals i Dansk politik.

Men hvis regeringen har en anden forståelse, så har jeg følgende spørgsmål:
Hvad betyder ordet Frihed i sætningen ?
Hvad betyder ordet Frisind i sætningen ?
Hvad betyder ordet Folkestyre i sætningen ?


Venstre's ordføre udtaler: "man skal jo kigge på den faktiske virkelighed"

Hvad er den faktiske virkelighed? - er det: Virkeligheden set udfra fakta?

Det lyder jo ret sejt, men det er endnu en løgn. Præcis ligesom man ikke kan finde fakta i loven. Fakta findes ikke! Fakta findes kun når man ikke gider se tingende fra andre vinkler og med andre øjne.

Har Venstre dårlige øjne og øre, når de ikke kan se tingende fra andre sider, eller er det fordi Venstre ikke gider ?

Venstre har ingen perspektiv. Venstre er et skyggeklap parti.

Vågn op!
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh