Ingeniøren - ing.dk og semantik, flystriber, kondensstriber, kemistriber (chemtrails)

Jamen Eksperterne har fortalt børnehaven (ing.dk), at flymotorer udelukkende afgiver vanddamp - Intet andet end vanddamp.

Dvs. Diesel bliver afbrændt i en flymotor, uden at afgive de såkaldte diesel partikler - Som din diesel bil skal have et helt specialt filter (DPF) for at brænde af under tryk, så diesel partiklerne bare bliver mindre (og dermed farligere for dig og mig). Ude af syne, ude af tanke.

Nu er problemet så, at denne meget rene afbrænding, DER IKKE AFGIVER ANDET END VAND - Laver flystriber.

 

Ja nogle af de kommentarer der er kommet på artiklen, mener da også at journalisten burde bruge udtrykket, kondensstriber.
Underligt nok, så vil de ikke bruge udtrykket H2O i denne sammenhæng, for så ville det jo være kemispor (chemtrails), da H2O i Deres egne øre og øjne jo er en KEMISK betegnelse.

Disse "Flystriber" er nu et problem, hvilket har været tydeligt i mere end 20 år og som undertegnede har gjort opmærksom på siden 2007.

Det er mig en gåde, hvordan disse "ingeniører" kan være så sindssygt dumme. Selvstændig logisk tænkning findes bare ikke længere.


Men det er da glædelige nyheder for personalet i lufthavne, de får nemlig æren af at indånde disse flystriber, altså når flyet holder i tomgang, taxier, starter og lander.

Eller hvad? Måske mener disse sindssygt dumme "ingeniører", at flystriberne kun er 100% vanddamp, når flyet er i luften?


"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."
Mark Twain

Sandheden er ilde hørt.

Nu nogle af de "ingeniører", nævner at det bare handler om penge, for staten.
Prøv evt. at følge pengene, ikke den til staten, men dem til forskning, evt. forskning i klima hypnosen.


I følge "ingeniører" og Deres ekspert panel. Så svæver der lige nu millioner af tons vanddamp (H2O) hen over vores hoveder, alt imens Deres Gravitation's Teori, holder dig og mig fast på overfladen.


Er man imod ZOG og Deres hypnose, skal man knægtes.

 

Ooops, jeg glemte lige et link til ing.dk artiklen.
Flystriber kan opvarme planeten langt mere end flyenes CO2-udledning
https://ing.dk/artikel/flystriber-kan-opvarme-planeten-langt-mere-end-flyenes-co2-udledning-226276Venligst
Nylonmanden

 

Add comment


Security code
Refresh