Flyvende biler forurener slet ikke

Flyvende biler forurener slet ikke

I følge Detroitnews.com, undersøger Ford og Michigan Universitet om flyvende biler vil forurene mindre end alm. biler.

Sådan en undersøgelse er dog irrelevant, da forsker/eksperter/ingeniører og andre klogeåger - Allerede har konkluderet at passager fly kun udleder vanddamp.

 

 

 

Her er f.eks. 2 links hvor klogeåger netop beskriver "Chemtrails" som Contrails, altså udelukkende vanddamp.

https://ing.dk/blog/chemtrails-death-above-2011-118432#show_comments
https://ing.dk/artikel/forskere-afviser-chemtrails-sludder-sladder-186048#show_comments

Så contrails er 100% vanddamp. Hvilket jo er et klart signal til at flyvende biler, ville udlede præcis det samme, nemlig vanddamp og intet andet.
Hvorimod biler på landjorden alle udleder puha. mange skadelige ukendte partikler og lidt vanddamp.

Jeg er da også sikker på at fly der starter sin motor i lufthavnen, blot udslipper vanddamp. Så der er ingen forurening rundt om en lufthavn, der er kun en masse vanddamp. Ja bortset fra de mange biler der køre rundt i området, som jo står for 100% af alt forurening.


Det er slet ikke en skør skør verden vi lever i. Det er simple observationer, ingen grund evt. at spørge ind til hvad der reelt forbrændes, hvorved man jo burde kunne beregne hvad der kommer ud, efter forbrændingen - Dette kan dog ikke lade sig gøre, da det er meget hemmeligt hvad brændstoffer rent faktisk består af, bla. tilsætningsstofferne.

Det er selvfølgelig en konspirations teori at tilsætningsstoffer til brændstof er hemmeligt, fordi Du har selv undersøgt dette, og derfor ved alt.


Man skænker ikke en tanke til tidligere magtfulde mænd, bla. Præsident for USA, Lyndon B. Johnson - Der jo har udtalt: "He who controls the weather, controls the world". Fordi, sådan en udtalelse jo bare er for sjov.

Eller længere tilbage i tiden, hvor andre magtfulde mænd - Bevist har villet sprede sorte radioaktive partikler ud over nord-polen, for at smelte isen, så man derved kunne sejle nord til østen i stedet for syd. Fra Bertrand Russell, The Impact of Science on Society.
Du vil sikkert have det præcise citat, så her er det:
"It will be found that radio-active spray can be used to melt the polar ice" - Side 64 fra bogen The Impact of Science on Society. Første udgave 1952 af Bertrand Russell.


Der findes så mange klogeåger, specielt inden for journalist og ingeniør faget, se evt. ing.dk hvis du vil følge klogeåger.

Kom nu klogeåger - F.eks John Seiersen og Thomas Krogh - Kom nu bare, I vil jo gerne vise Jeres autoritets tro.


venligst
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh