Hvad er det værste

hormonal-feromones-child-recognition-male-female-they-know-you-dont.jpg Hormoner fra pizza indpakning, plastik flasker og teflon stegepander, etc...
Eller
Hormoner fra svangerskabsforebyggende midler, eg. p-piller, p-stave, etc...

Med ordet hormoner, mener jeg her stoffer der enten efterligner hormoner, eller stoffer der forstyrre den naturlige hormon produktion.

Lad os tage et lille kig på problemerne.De fleste medier, både alternative og massernes medier, skriver lystigt om problemerne med emballage der indeholder hormon forstyrrende stoffer.
De skriver hvor farlige og skadelige disse stoffer er, det er meget let at finde artikler om dette emne. Her er et par eksemplar fra den såkaldte videnskabelige presse:
http://ing.dk/artikel/124228-mademballage-af-papir-og-pap-er-fyldt-med-miljoegift
http://ing.dk/artikel/124243-forskere-advarer-mod-popcorn-til-mikroboelgeovn
http://ing.dk/artikel/124245-beviserne-mod-fluorstoffer-taarner-sig-op

Nu er det jo ikke nyt at fluorstoffer er skadelige, fluorstoffer har i mange år været hoved ingrediensen i rottegift. Ergo er der intet nyt på denne front i at fluor er skadeligt. Man har vidst dette lang tid før fluorstoffer blev "dumpet" i tandpasta, som værende godt for tænderne og man i mere end 50 år foretage fluor skylninger i folkeskolen.

Hvorfor videnskaben og pengemænd fortsat benytter sig af fluor, kan man jo altid fundere over, nogle mener det er fordi stoffet er meget forurenende og det har været utrolig svært at skaffe fluorstofferne af vejen, specielt fra fabrikkerne der laver aluminium og netop har fluorstofferne som et affaldsprodukt. Pengemænd vil jo kunne gnide sig i sine små hænder i glæde over at man i stedet for at skulle betale mange penge for at skaffe stofferne af vejen, nu kan tjene penge på stofferne.

Ja fluor er skadeligt, ingen tvivl om det.

Og set på den hormonal forstyrrende side ja fluorstoffer er skadelige, men er de lige så skadelige som p-piller?

Hvad gør p-piller og andre hormon forstyrrende svangerskabsforebyggende midler rent faktisk ved kroppen?

Du ved jo sikkert at det nedsætter chancen for at få børn gevaldigt, du ved sikkert også at disse produkter har et utal af bivirkninger. Mange af dem beskrevet i den lille medicinal info folder der kommer med det solgte produkt, det beskrives også af læger, det er selv blevet beskrevet i diverse medier.

Hvad er det så lige der mangler at blive beskrevet?

Tjaa, det unaturlige ved at stoppe kvinders naturlige hormon produktion, hvilket føre til en meget nedsat og i tilfælde et totalt stop for udskillelsen af kvindelige kønshormoner fra kvinder, de såkaldte feromoner.

Et eksempel kan jo tages fra biavl. Hvis bidronningen stopper sin feromon udskillelse, så enten dør hele bistadet eller en anden bi overtager opgaven som bidronning. Inden overtaget sker vil der være en ekstrem forvirring blandt de mandlige bier, nogle vil endda begynde at efterligne udskillelsen af kvindelige kønshormoner.
I et bistade virker bidronningens feromoner som signal stoffer der enten beroliger eller ophidser de mandlige bier og de få andre kvindelige bier.

Dette er helt normalt og helt naturligt, så hvis en bidronning skulle gå hen og dø, vil der helt naturligt og sikkert ret tilfældigt, være en anden bi der overtager rollen som den der udskiller disse feromoner, for uden dem ville bistadet sygne hen pga. mangel på styre signaler.

Et andet eksempel kan ses på sømænd der i stort antal opholder sig på meget lidt plads i mange uger i træk, alle mænd gik om bord på skibet heteroseksuelle, men nogle vil gå fra borde som såkaldt homoseksuelle, fordi der helt naturligt og igen sikkert ret tilfældigt vil være enkelte mænd, der vil begynde at udskille det
kvindelige kønshormon, der igen ligeså naturligt tiltrækker mænd. Hvilket selvfølgelig i starten vil skabe en hel del problemer, pga. den af naturen side og mest af alt, af samfundets indrettede rolle som mand.

Det er også via. de kvindelige hormoner at børn/afkom vil kunne genkende sin moder.

Disse hormoner/feromoner har også en stærk indflydelse på følelserne, dvs. Også empati (medfølelse, følelsen for andre).

Så kvad tror Du der sker i et samfund hvor 90% af den kvindelige befolkning indtager denne form for hormonal påvirkning?

Det vil gå bare en smule skævt ik'?

Og hvorfor gøre dette mod kvinderne, børn, mænd og hele samfund?

Tænk over det! - Du er opvokset i et meget kontrolleret samfund, mest af alt kontrolleret igennem den naturlige hormonal produktion.Hvor er alle kvinderne henne?venligst
Nylonmanden

Comments  

0 #1 Nylonmanden 2012-06-16 18:44
Fra et leksikon dateret 1948:

Fluor, en grønliggul , giftig Luftart, som angriber selv Platin; den kan derfor vanskeligt isoleres. Den er et monovalent Grundstof, kem. Tegn F. Atomvægt 19,00, Kp. -187°.
Fluors Brintforbindelse, Fluorbrinte, HF, er en farveløs, giftig og ætsende Luftart, som i Vandopløsning kaldes Flussyre og med Metaller danner Salte: Fluorider. Flussyre fremstilles ved at behandle Flusspat med varm Svovlsyre; anv. til Glasætsning og maa opbevares i Beholdere af Ceresin el. Guttaperka.
Quote

Add comment


Security code
Refresh