Fast-Food / Hurtig Mad

Hvad er Fastfood egentligt for noget ?

De fleste går rundt med en forestilling om at Fastfood er mad fra f.eks. McDonald's, Burger King, pizza barre etc..
Det er det sådan set også, men man skulle vel kalde sådan noget mad for Fast Fastfood.

Fastfood starter på en kemisk fabrik, her bliver der lavet nogle kemikalier der gør at madvare vokser hurtigere og større end normalt, om så det er korn, æbler, tomater, bananer, køer, svin, kyllinger eller bare alm. vand.
Det konventionelle landbrug burde faktisk blive kaldt for det kemiske landbrug eller Fastfood landbrug.
Det giver os forbrugere meget dårligere madvare end et normalt ikke kemisk landbrug. Det er bare sådan at alt i denne verden handler om penge også det du spiser.
Når så du bliver syg af disse Fastfood madvare, skal du til at betale de samme kemiske fabrikker penge for andre kemiske midler de siger virker på dit helbred.

Man siger at penge får verden til at køre rundt, Jeg ser det som at penge får verden til at køre i ring og gentage sine fejl igen og igen og igen....

Tror du at det er meningen at vi mennesker skal indtage kemikalier fra penge maskiner som kemiske fabrikker ?

Man kan undre sig hvorfor at børn skal introduceres for kemiske gifte allerede som spædbørn, via kosttilskud, modermælks erstatning og vaccinationer.

Nu tror de fleste så, at hvis vi ikke havde det kemiske landbrug, ville vi ikke kunne brødføde alle mennesker. Det er og bliver et falsum. Lidt ligesom at penge får verden til at køre rundt.

Spis naturligt - Spis rigtigt

De fleste ved endda at opvarmning af mad, gør at vigtige vitaminer og energi forsvinder ud i den blå luft og ikke ned i din mave.
Det vil sige at for at få nok energi og vitaminer fra maden, skal du spise mere end hvis du ikke havde varmet maden op og i visse tilfælde have kosttilskud i form af vitaminer.
Dvs. Mere mad end der er behov for = mere opdyrket jord, ekstra energi på at lave vitaminer og kemikalier både i unødvendig forskning og produktion.

Alligevel opvarmer vi maden som aldrig før, kunne det måske hænge lidt sammen med alle vores sygdomme i samfundet ?

I mine egne teorier skal mad holdes på under 80 grader celsius, men helst aldrig opvarmes hvis det kan undgås.

Mad eksempel:
Person Kim = Rå spisende vegetar
Person Jan = Konventionelt mad

Kim spiser 2 kilo mad om dagen. Vil sulte uden animalsk fedt.
Jan spiser 2 kilo mad om dagen.

Hvem lever så sundest og skader miljøet mest ?

Hvor meget landbrugsjord skal opdyrkes for at give dem mad ?

Hvor meget energi skal der bruges til produktionen ?

Hvor meget energi skal der bruges til videre forarbejdning ?

Hvorfor laver man ikke regnestykker i skolen omkring dette problem ?

 

En vegetar kan ikke overleve alene på vegansk kost.

 

Add comment


Security code
Refresh