Du undslipper ikke systemet

videnskablig-socialisme.jpg Mest af alt, så har Psykologi givet "regeringer" kontrollen over individets mentalitet - Så meget, at selv gamle totalitær stater, ville være misundelige.

Uddannelse går idag ud på at ødelægge friheden til at tænke selvstændigt, så når eleven forlader skolen, vil eleven ikke være istand til at tænke eller handle, på anden måde end den indprogrameret i eleven fra skolens side.


Fødevare, medicin, vacciner og forbud, allerede fra barndommen, vil "danne" præcis den type karakter og tro, som autoriteterne vil have - Og fjerne muligheden for alt seriøs kritik af "systemet" - Det vil være psykologisk umulig.

På et tidspunkt i fremtiden, vil eugenics stort set have lavet forskellen så stor imellem "master" og "slave" - At de nærmest vil være forskellige arter. Et oprigtigt oprør vil være utænkeligt.

De videnskablige "masters" vil give "slaverne"/almuen en form for uddannelse, og en anden vil blive givet til Dem der skal have videnskablig magt.
"Slaverne"/Almuen vil forventes at blive føjlige, flittige, præcise, tankeløse og tilfredse - Mest af alt er tilfredsheden en af de vigtigeste. Får at opnå denne tilfredshed, vil brugen af psykoanalyse, adfærdskontrol og biokemi/genetik/eugenics have den største effekt.

Alle drenge og piger vil fra en tidlig alder, lære at være "kooperativ" - Dvs. at gøre det alle andre gør. Initiativ vil være uønsket i disse børn, og lydighedsmodstand vil blive videnskabligt trænet ud af børnene.


Med få ord kan det beskrives, som videnskablig socialisme.


venligst
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh