At vågne fra sin koma

individ.jpgNår de fleste i dag bliver bange fordi de får et glimt af sandheden; Så kan det sammenlignes med en person der har ligget i medicinsk/hospitals koma i 10-20 år. Når de vågner opstår der et chok i hjernen, de informationer hjernen rummer, stemmer jo ikke overens med det verden viser frem foran dine øjne.

Hvad er sandheden.
Lad os sige denne person hedder Erik.

Erik kig ind i koma stadiet i sit eget hjem, Erik har aldrig været eller set et hospital, Erik er 6 år gammel.
Når Erik bliver, lad os sige, 20 år gammel, vågner han.
Nu skal Erik sammenligne den allerede opbyggede information i hjernen, dvs. Indtil koma stadiet begyndte. Med den information der er omkring ham når han vågner.
Erik vågner måske i en hospital seng kl. 04:12, det er forholdsvis mørkt, men han kan tydeligt høre og mærke alt omkring sig. Han kan skimte de hvide vægge, sengetøj, etc. Når Erik opdager at hans egen krop er vokset til over dobbelt størrelse, nogenlunde til sin egen fars størrelse. Må man håbe Erik, som 6 årig, ikke så filmen Big med Tom Hanks. Da det nok ville skabe en ekstra skizofren opfattelse af verden omkring sig.

Chok vil nok være den medicinske betegnelse.


Det samme sker når en person opdager at verden omkring en, kan opfattes på en helt anden måde end de informationer hjernen allerede indeholder.

Det sværeste i livet er at være sig selv og sin egen. Ikke egoist, men Individualist - Dvs. Selvstændig tænkende.

De fleste mennesker traver gennem livet og emittere andre omkring sig, uden at tænke på om det nu også er det rigtige. Det kan være meget svært i denne tid ikke at handle som resten af det påduttede fællesskab, det bliver jo nærmest presset med skruetvinge ind i hovedet.
Straks begynder man at kopiere andre, det så værende Tegnefilmsfigurer, TV stjerner, Hollywood stjerner, Rigmands stjerner, og alle de andre stjerner. Det er meget sjældent at man opdager, at man er blevet en kopi af en anden, en reklame, en fiktiv film helt, etc...

Det er meget tragisk at se almindelige mennesker kopiere medierne: "Hvem fra Venner er Du ?" - Og tænk der er stadig ingen der forstår det kopierings stadie de har gang i.
De smider uden videre Deres eget Individ i skrallespanden, som om deres eget indre Individ er ubrugeligt og kopi erstatningen er bedre.


Det er ikke let at se sandheden i øjnene, men gør man det og bliver man ved, så holder smerten op og bliver erstattet af en sandheds søgende fornemmelse.
Man giver ikke så let op mere, man stiller flere spørgsmål og formulere dem bedre, man tænker bedre og hurtigere, man føler sig meget klar med sig selv og sin egen eksistens.

Det svære spørgsmål, når man kommer langt i processen bliver: Hvad skal jeg foretage mig her i livet ?


Så kom i gang, søg sandheden, det er aldrig for sent.


venligst
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh