Angreb af mobiltelefon zombier

call_me_cellphone_exposure.jpgDe er overalt.

Og de vinder.

Gå ned af stort set alle storby gader, hvis du stadig tør, og du vil opdage med en rystelse af alarm, at ingen omkring dig er bevidste om hinandens tilstedeværelse eller deres omgivelser, som de tilfældig passere med en automatisk form for gangart. Høring blokeret af øredøvende eller brægene hovedtelefoner, hovedet bøjet over mobiltelefoner, iPods, Palm piloter, multimedie-afspillere, tekst messengers og andre hypnotiske elektro-gear, disse omvandrende døde med deres blanke blik er så langt væk fra den virkelighed omkring dem, at de ikke engang ved, at de er væk.
Oversat indledning til artklen: Attach Of the Cell Phone Zombie af William Thomas.

Artikel link:
willthomasonline.net/willthomasonline/Attack_Of_The_Cell_Phone_Zombie.html


Artikel kan oversættes igennem google translate, dog med massere af fejl og undtagelser:
google translate link


venligst

Nylonmanden

Comments  

0 #1 Carlsbeerg 2008-11-12 17:28
hehe ja det er byerne med de levende døde,det har jeg sagt i et par år efter hånden.[smiley=evil]
Quote
0 #2 Deltager 2008-11-18 11:45
Ja det der med de zombiemennesker!

Det har også sine fordele. Prøv at tage sådan en tur gennem zombiegaderne, og kig godt på folk, evt. søg kort / diskret øjenkontakt. Fordi de fleste er lukket ind i deres egen verden kan man uden at genere nogen, helt uforstyrret observere dem, hvilket kan være meget interessant.

Der er dog også nogle der er knap så tillukkede. Det er for eksempel andengenerations-indvandrere der går rund i grupper, altid klar til en omgang ballade.
Quote

Add comment


Security code
Refresh