Danmarks Radio laver Counter Intelligens

dr_propaganda_partikel_filtre.jpgDanmarks Radio laver Counter Intelligens - Propaganda

Ikke overraskende for nogle af os - Så havde Danmarks Radio et indslag i 21:00 nyhederne Fredag d. 24 Oktober 2008. Indslaget ligger også på DR update nu. DR update link

Indslaget handlede om Lastbilernes partikel filter og indslaget har slet ikke hold i virkeligheden.

Ultra små, Ultra fine og Ultra farlige partikler kommer fra Chemtrails.
Indslaget har muligvis været bestilt af Forsvarsministeriets "underliggende myndigheder".

I udsendelsen kommer det ikke frem hvad for partikler det drejer sig om, bare partikler. Diesel Partikler ? Asbest Partikler ? Aluminium Partikler ? Barium Partikler ? - Næhh nej bare Partikler og de er microskopiske.

De snakker om at miljø zonen ikke virker. AVS Jeg som troede at det var filtrene der ikke virkede.

Der kommer endda udtalelser fra en NGO der har det fine navn: Det Økologiske Råd Der er en del af European Environmental Bureau, se her hvem de linker til. Tror du de arbejder for dem selv eller tror du de arbejder for dig. Et af EEB's hovedmål er at forbyde kviksølv, jamen hvorfor skal vi så allesamme på duttes til at købe EL-Sparepære der alle indeholder kviksølv ? Måske vi bare skal leve i mørke ? Nu da politikerne vil forbyde alm. glødepære ?
Læser man Det Økologiske Råd's regnskab, kan man få et indblik i hvem der betaler deres løn.
Denne her 2007 regnskabs post under "Andre projektindtægter", kan man som "Økologisk bevist" undre sig lidt over. "Undervisningsministeriet - "Nanoteknologi" 122.800 Kr.". Andre poster er lige så undrene.
... Ja det var lige et sidespring, for at vise hvordan NGO bureaukratiet og hele bureaukrati slæden sovser deres egen kage og hvem mon betaler deres løn ?...

Ingen spørgsmål om hvem der har lavet "Partikel filterne", eller hvem der har stået for testen af om de overhovedet virkede.

Hvem har mon fra myndighedernes side i sin tid godkendt disse Partikel filtre. Er de slet ikke blevet testet om de virkede ?

Hvordan viste man i sin tid at disse Partikel filtre overhovedet virkede efter hensigten ?

Hvordan fanden blev de så godkendt ?

Løgn og Propaganda hele vejen igennem, selvfølgelig med en Rambøll mand der tester for disse partikler - Æhh var denne test metode ikke tilgængelig da man testede filterne i sin tid ?

Hvad bruger Rambøll dette test udstyr til normalt ?Nej da hvorfor skulle man stille sådanne spørgsmål ?


Og hvad er min pointe ? Tjaa Partiklerne kommer jo fra Chemtrails sprøjtet ud fra fly over vores hoveder, hvor svært kan det være at forstå, at vi bliver forgiftet.


venligst

Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh