Elektronisk adfærdspsykologi - Behaviorism 2.0

elektronisk_baby_kontrol.jpgElektronisk adfærdskontrol UNESCO skolereform verdensorden.

Først en oversat artikel fra: http://www.ars.usda.gov/is/pr/2008/080606.htm
Sidst lidt opsøgende indsigt i emnet med et par video links.


Artiklen er skrevet af Don Comis, d. 6. Juni, 2008 - Oversat af Nylonmanden

Den samme teknologi som det vi kender til at spore biler GPS (Global Positioning System), bruges nu til at holde styr på muuh-køerne.

Men Landbrugsforsker fra Agricultural Research Service (ARS), dyre videnskabsmanden Dean M. Anderson har taget GPS sporing flere skridt videre med et walkman lignende hovedbeklædning som giver ham mulighed for at kunne viske trådløse kommandoer til køerne for at kontrollere deres bevægelsesmønster rundt i landskabet og endda trådløst at kunne samle dem i en indhegning.

Dean M. Anderson og hans kollegaer har indset at dette er en meget fremtids-argtig teknologi, men de kan forudse en fremtid hvor teknologien vil være billig og let anskaffelig og brugbar for en række overvågnings operation, f.eks. Intensive dyre operationer for at overvåge og kontrollere bevægelsesmønsteret af nogle vilde racer og endda kæledyr.

Anderson arbejder ved ARS Jornada Experimental Range i Las Cruces, N.M., arbejder med Daniela Rus og et team af ingeniører ved Massachusetts Institute of Technology i Cambridge på et højt-højt-teknologisk udstyr kaldet "Ear-A-Round" (EAR). Deres seneste prototype ligner et par doughnut formede stereo hovedtelefoner. Anderson's hovedtelefon design og hans viden inden for "fjern dyr økologi" er blevet kombineret med MIT videnskabsmænds elektroniske færdigheder i robot teknologi og mobile computere.

Inden Anderson begyndte at arbejde sammen med MIT, patenterede Anderson teknologien for virtuelt indhegning kaldet "Directional Virtual Fencing (DVF) der er opbygget efter at kunne give "venstre" og "højre" sensor signaler der får dem til at flytte sig fra en ubehagelig situation.

Forskerne(Igen-søgerne) hos MIT's "Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory" har de udviklet en prototype en minimeret elektronisk pakke til DVF udstyr der er soldrevet og formet som et sæt hovedtelefoner. Elektronikken indeholder en processor, data lager, WiFi trådløst kommunikation, lyd og elektronisk stimulerende elektronisk udstyr, en GPS modtager og sensorer som f.eks. magnetometer og accelerometer der optager kroppens position og konfigurationen af dyret.

Kommandoerne kan variere fra familiære "forsamlings sange" som dem sunget af cowboys ved manuel indsamling, til irriterende lyde, som f.eks. sirener og endda mild elektronisk stimulerende hvis nødvendigt for at få koen til at bevæge sig eller undgå at komme ind på forbudte områder.

ARS er en videnskabelig forsknings agentur under "U.S. Department of Agriculture"

- Oversat artikel slut -

Mon denne teknologi skal bruges til mennesker ?

Husk at hos MIT og Deres andre institutioner er Mennesker også dyr, mennesker bliver i de medicinske videnskaber kaldet "Herd"(flok), i Deres adfærdsvidenskab(sociologi, psykologi, psykiatri)[Behaviorisme] bliver vi betegnet som "Cattle"(kvæg).

Der er vist ingen tvivl om at denne teknologi skal bruges på mennesker.

Der findes også andre grene end den elektro-magnetiske adfærdsvidenskab. Der findes i hvert fald tre store grene inden for adfærdsvidenskab/behaviorism/kontrol-af-masserne.
  • Den elektromagnetiske.
    Elektronmagnetisk udstyr som tv/brain chip/cellphone implant/HAARP/mobilmaster etc...
  • Den medicinske med mad og vand.
    Vaccination og andet hokuspokus, i følge FN er mad og vand ikke en menneskeret heller ikke engang de giftige GMO madvare, til gengæld har du ret til at få et arbejde og pligt til at dit barn går i skole.
  • Omgivelses baseret.
    Fysiske ændringer i veje/landskab/bygninger/biler/fly etc.. Psykologiske ændringer i mennesket via skole/bøger/magasiner/radio/tv/hollywood etc..

Alle dele af opførselsvidenskaben skaber en ulogisk afhængighed i mennesket.

En af Deres opførsels-videnskabsmænd B.F.Skinner[B.F._Skinner] holdt sit eget barn indespærret i en lille boks i 2 år eller mere - Selvfølgelig i videnskabens navn og så er det jo helt Okay også både moralsk og lovligt, altså ifølge dem selv.
Styring af miljøet - Operant conditioning B.F. Skinner video klip [http://www.youtube.com/watch?v=I_ctJqjlrHA]

Jo de fleste psykologer, psykiatere og mange andre i de kredse kender B.F. Skinner og de fleste beundre ham.
Ja faktisk burde alle kende manden, han er nemlig en af grundlæggerne bag vores nye undervisningsteknologi(skolereform), udviklet for UNESCO programmet og vedtaget af alle lande i 1995 gennem Salamancaerklæringen. De har opfundet nogle fangende slogans og budskaber for at reklamere for denne nye type indoktrinering til den nye generation gennem den nye verdensorden frem til vores nye tidsalder.

Nåh tænker man så, hvordan kan en mand der har totureret sit eget barn i en boks, være den selv samme person der har bidraget til UNESCO's undervisningsteknologi, jo minsandten.
Denne nye undervisningsteknologi afprøves(er afprøvet) på en skole her i Danmark - Der bliver endda vist et TV program på TV2 om UNESCO projektet. Du kender det nok under Gauerslund Skole. Se mere om Skolen på TV2: [http://programmer.tv2.dk/skolen/].

Ja det er svært at vide at disse undervisningsteknikker fra B.F.Skinner kan bidrage til den teknologiske overvågnings og kontrol agenda af alt.
Endnu sværere er det måske at forstå hvad der bliver afprøvet offentligt på en skole i Danmark, specielt når hverken TV2, Gauerslund Skole, Undervisningsministeriet, eller nogen anden oplyser Os mennesker om dette. Kender man derimod til UNESCO og deres agenda, så kan man let se at der er en sammenhængen. Samme undervisningsteknikker, samme mønster, samme kontrol. Det går vist under navnet "Læringsstile".

"Technology provides flexibility to cater to different learning styles (through aural, visual, pictorial, oral, physical means, etc), learning needs, and learning styles."
Teksten er taget fra:
Rethinking today's Realities:
Technology and Open Learning Communities
http://www.adec.edu/international/unesco-f23.html
og mere her
The International Bureau of Education: www.ibe.unesco.org

Så tænk lige lidt over hvad fanden det er de har gang i.!?!

Behaviourism er selvfølgelig ikke en nyere videnskab og mange af de ideer Eliten benytter sig af, er nedskrevet for mange år siden af bla. Comenius(1592-1670) der betragtes som den spirituelle fader af UNESCO og Thomas Malthus(1766-1834) [Thomas_Malthus]. Det ligner underligt nok doktriner fra Rosekrydserne(Rosicrucian/ Rosenkreutz) og Deres "The chemical way", Thomas ville designe mad så folket ikke behøvede/kunne tænke selv og senere var der en Bertrand Russell(1872-1970) [Bertrand_Russell] der ville designe medicin og elektroniske medier/microchip for at kontrollere folket. Folket slipper for at tænke og skal bare være glade hele tiden. Elementerne blev sammenlagt af bla. Julian Huxley(1887-1975) første UNESCO general og bror til Aldous Huxley der skrev bla. Brave New World(1932) og The Doors of Perception(1954). Kig dig omkring og se hvilken verden du lever i - iiihh sikke et tilfælde.
Se folkets fremtidigt samfund i filmatisering af Brave New World på google video.

Mon dette lille video klip fra filmen "The Mind Snatchers" kan sætte bare et spørgsmål i hovedet på folk. Filmens plot:
"A German/(indsæt dit land her) scientist works on a way of quelling overly aggressive soldiers by developing implants that directly stimulate the pleasure centers of the brain." youtube link

Filmen er lavet ud fra virkelig videnskabelige forsøg udviklet af bla. B.F. Skinner - Behaviourism


Lidt mere om Deres forventninger til vores fremtidige Cyborg/Matrix verden:
Using Brainwaves To Chat And Stroll Through Second Life
http://www.sciencedaily.com/releases/2008/06/080613163213.htm


Velkommen til den nye skolereform.

 

Med venlige hilsner
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh