Hvem ejer dine børn

pied_piper_of_hamelin.jpgI følge en af de mange Eugenikordfører for de konservative, Vivi Kier, er det Staten der ejer dine børn.
Sådan kan det læses i et læserbrev i Nyhedsavisen d. 23 august 2008.

Tvangs bortadoption af dine børn, grænserne for hvem det kan ske for bliver udvidet hvert år. Hvilket passer fint i Helmuth Nyborg's univers.
Præcis som at pædagoger har pligt til at indberette et barn der opfører sig uden for normalen, om det så er dagdrømmeri/filosofi, selvstændigt tænkende etc..

Husk at det alt sammen er for Fællesskabets bedste.

Her er en illustration af Rottefængeren fra Hameln.

Der snakkes ustandseligt om barnets tarv og det er selvom at ingen i dag forstår hvad ordet "tarv" betyder. Jeg kan røbe så meget at ordet er beslægtet med "tarvelig".

Eugenik, racerenhed, racehygiejne, arvehygiejne, raceforbedring, befolkningskvalitet, etc... Der findes sikkert mange flere navne for netop denne videnskabelige tro på at nogle mennesker er mere værd end andre, alt efter Deres egen overbevisning.

Ja for mig at se er denne tankegang meget gammel og går tilbage til før den moderne civilisation(de sidste 5000 år).
De fleste i dag vil nok lettest kunne sammenligne disse love og kontrol faktorer med det der skete under det der kaldes WW2, Andenverdenskrig.

Her er et lille video klip fra filmen "The Ogre"/"Der Unhold" med bla. John Malkovich, der giver et lille indblik i hvordan kidnappede børn og kid/børn af "ressourcestærke forældre" blev medlemmer af "Knights of the Teutonic order", der selvfølelig er af katolsk/frimurer oprindelse og derfor med sikkerhed indbefatter pædofili, hvilket filmen også skraber lidt i.
The Ogre video youtube link


Dette og meget værre, er hvad vores Danske samfund og verden er på vej i mod. Denne Ny-Verdensorden de høje herre på strå snakker om er et totalt kontrolleret samfund.


Først var det landbruget der var for vigtigt for "økonomien" til at blive overladt til folket, der skal industri til.

Så var det opdragelse der var for vigtigt for "økonomien" til at blive overladt til forældrene, der skulle eksperter til i form af institutioner.

Så var det landbruget der var for vigtigt for "fællesskabet" til at blive overladt til folket, staten og industrien skal nok mætte folket.

Så var det opdragelse der var for vigtigt for "fællesskabet" til at blive overladt til forældrene, der skulle eksperter til i form af eugenicists.

(og forfra igen med nye fangende ord, indtil der er opnået total kontrol)

Jamen de siger jo at den nye lov kun gælder for narkomaner og alkoholikere ?
Ja og tager jeg ikke meget fejl så definere Du ikke selv hvad narkomani eller alkoholisme er, det skal der igen eksperter til, så dette område udvider sig ligesom alle andre - Måske er det diabetikere næste gang.
Alle disse eksperter kan endda forbinde tvangs fjernelse af børn fra deres forældre med klimaet og den side af agendaen.
Der er sikkert også en klausul ved kunstigbefrugtning om legalt ejerskab. Måske er den kunstige befrugtning netop de nye Post-Humans.

Her er nogle eksemplar om fremtidens børn og fremtiden er nu.
Kids play Minstry of Defence war games (Her er ikke brug for forældre)

The Future of Babies: Artificial Wombs and Pregnant Grandmas (Her er ikke brug for kvinder og mænd, med indbygget Eugenik)

Tag det ikke fra mig, tag det fra de høje herrer selv, her er nogle af deres citater:

"A total population of 250-300 million people, a 95% decline from present levels, would be ideal."
- Ted Turner, founder of CNN and major UN donor

"One America burdens the earth much more than twenty Bangladeshes. This is a terrible thing to say.
In order to stabilize world population,we must eliminate 350,000 people per day. It is a horrible thing to say, but it's just as bad not to say it."
- Jacques Cousteau, UNESCO Courier

"It doesn't matter what is true, it only matters what people believe is true."
- Paul Watson, co-founder of Greenpeace

"I envisage the prinicles of the Earth Charter to be a new form of the ten commandments. They lay the foundation for a sustainable global earth community."
- Mikhail Gorbachev, co-author of The Earth Charter

"In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill."
- Club of Rome (tænketank)

"The greatest hope for the Earth lies in religionists and scientists uniting to awaken the world to its near fatal predicament and then leading mankind out of the bewildering maze of international crises into the future Utopia of humanist hope."
- Club of Rome (tænketank)

"Effective execution of Agenda 21 will require a profound reorientation of all human society, unlike anything the world has ever experienced a major shift in the priorities of both governments and individuals and an unprecedented redeployment of human and financial resources. This shift will demand that a concern for the environmental consequences of every human action be integrated into individual and collective decision-making at every level."
- UN Agenda 21 (FN - Agenda 21)

Flere citater og referencer kan findes her: green-agenda.com - pga. båndbredde kan man anvende google og  google cache. I øvrigt har siden green-agenda.com rigtig meget vigtig info for folket.

Det er i øvrigt sjovt at se alle de sjove navne Nyhedsavisen giver Vivi Kier:
Sundhedsminister
Socialordfører
Familiepolitisk ordfører
Burgerdronning


For mere info om hvornår de-population blev videnskabelig, kig efter Fabian Society og Eugenics op igennem det 19'ende århundrede, fra ca. 1928 i Danmark.


En ting kan man være sikker på fra videnskaben: Det er Folket der er problemet, ikke de høje herre - For man saver jo ikke i grenen man sidder på.


Venligst
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh