Forurening og Eksperimenter

Forurening og Eksperimenter

Fra Dioxin og affald over DR Miljømagasinet til "Con"-trails/Chemtrails og FN's løsnings politik.

Voldsomt skal være, propaganda i Miljømagasinet d. 20. Februar 2008 kl. 15:15 på P1
Propaganda
Det er så farligt at man(politiet) skal gå ind med alle midler*(voldelig adfærd), så brandmændene kan få slukket branden og hindre en miljø katastrofe - Hvilket blev repeteret/gentaget flere gange.
De nævner at brændende biler udgiver omkring 50mg dioxin, senere siger de at man ikke er sikker på hvor meget dioxin der udgives ved en bil brænd der man ikke har lavet nogle tests, derfor er tallet med de 50mg 100% sikkert totalt forkert.
Senere kommer de ind på brændeovne og deres sundhedsrisiko, propagandaen vil ingen ende tage. Statskontrol og Erasmus Mundus journalistik. Selv de menneskelige udryddelses eksperimenter under Vietnam krigen bliver omtalt som løvfældende biologi så man kunne se fjenden. Forvendt en masse bla. bla. og gentagelsen af biler der bliver brændt af.
Du kan selv høre denne udsendelse på dette link:
www.dr.dk/P1/Miljoemagasinet/Udsendelser/2008/02/19141335.htm

Lad os lige kigge på hvor mange biler der brænder i Danmark årligt, enten ved en ulykke eller forsikringssvindel. Hvis 1% af biler i trafikuheld bryder i brand svarer det alene til 50 biler desværre findes der ingen online gratis statistik heller ikke med hensyn til forsikringssvindel. Der er selvfølgelig også de biler der antænder sig selv (DR).

Den gennemsnitlige dansker indtager mere Dioxin igennem vandet og maden og man indtager en del mere fra vand og mad der varmes i mikroovnen, specielt i plastik beholdere eller andet crap.

Ingen videnskabsmand forstår hvor præcist disse dioxiner kommer fra. Det er nemlig ikke altid det samme, dog er videnskaben enige om at de nedbrydes ved direkte sollys, derfor finder man normalt dioxinen indkapslet i sod og kul, derfor anvendes der aktive kul filtre sikkert lavet af Norit - Dvs. Dioxinen forsvinder ikke, den oplageres og ender sikkert samme sted som alt det andet, som de kalder slagger. Det ender som cykelstier og parkeringspladser og sikkert også motorveje etc...

Gale er de vel bar en smule, da ingen ved præcis hvor dioxinen kommer fra, den opstår ligesom bare når man bruger et slags materiale af stort set samme materiale som noget andet, kan det godt være i det ene og ikke i det andet. Du får bare ikke alle detaljer, det er ret enkelt.

Ang. luftforurening og "Con"-trails.
Kig op og se de mange "Con"-trails enkelte fly placere over dit hoved hver dag og nat. Disse "Con"-trails er tydeligvis Kemikalier og Metaller - Bla. anvendes Alumminium, hvilket fund de sidste mange år har været opadgående det sammen med kviksølv - Disse stoffer bliver sprøjtet ud i vores atmosfære, lige over vores hoveder, så kig op.
Check evt. dette link: http://uscode.house.gov/download/pls/50C32.txt
Og søg på patent nummer: 5003186 på denne side: http://patft.uspto.gov/netahtml/PTO/srchnum.htm

chemtrail_dk_kbh_18-02-2008.jpg
"Con"-trails/Chemtrails over København d. 18/02-2008

Min egen holdning til dioxin og vores store problem.
Jeg forstår dioxiner som giftige vandmolekyler, forstået på den måde at det vand, der i sin tid blev brugt i processen til at frembringe materialet, var i så dårlig tilstand at vandet blev ultra giftigt med klor som akkumulatoren. Hvad enten processen er naturlig eller syntetisk.

Vand har ikke været giftigere end det er i dag og det er der for at videnskaben ikke kan kontrollere kræft og andre kræft lignende symptomer. I det hele taget vores immunforsvar.

Vand kvaliteten er blevet dårligere af mange grunde og dog er den vigtigste alt for tit blevet overset, nemlig måden hvorpå vi behandler vores vand, lige fra grundvand op igennem pumper og trykhaner, frem til forbrugeren og tilbage igen.

Det handler om at vi bevæger vandet forkert og vi bliver derfor nød til at tilsætte alt muligt crap, f.eks. klor, der kun forværre situationen.
Kigger man på et vandløb i naturen så vil man opdage hvordan vand skal transporteres, det tager normalt lang tid at finde ud af og heldigvis er det gammel videnskab, med patenter fra før anden verdenskrig. Det er bare underligt at ingen tager dem højtidligt, selvom det som sagt er det essentielle i bibeholdelse af vandets normalt høje kvalitet.

Min kilde ang. min dioxin teori: Victor Schauberger, The Fertile Earth oversat og redigeret af Callum CoatsMed opmuntring til os alle
Nylonmanden* Notat: Midler*(voldelig adfærd)
Da den nye politireform kommer fra FN er det helt sikkert ikke demokratisk valgte midler. Efter hvad jeg har hørt så skulle FN have nævnt Neutron Bombe i konflikt løsning af fremtidens kommende oprør. En Neutron Bombe også kaldet Enhanced Radiation Weapon eller Enhanced Radiation Warhead eller hvad med Nuclear Shotgun, Nuclear-Explosion-Pumped X-Ray Laser, Enhanced Electro-Magnetic Pulse Weapons, Microwave Weapon og alle de andre ny teknologier de har udviklet.
Hvad er det lige "vi" skal brug flere, endnu farligere våben til her i den globaliserede verden ?

Add comment


Security code
Refresh