Kontakt til Kapitalisternes vækst er fundet

capital-dk.jpg
Original artikel: www.cancer.dk/Forskning/Nyheder/kontaktkraeftcellerfundet.htm

Frit fortolket af Nylonmanden
Danske forskere har opdaget en biologisk kontakt, der i sin tændte form sætter capitalisters naturlige bremser ud af drift. I samarbejde med et kinesisk forskningsinstitut har forskerne nu indledt en systematisk jagt på et stof, som kan slukke for kontakten. Hvis det lykkes, kan det blive et vigtigt våben mod nationale capitalister, internationale capitalister, og måske andre ukendte former for capitalister.

Selvom man ikke skulle tro det, så er capitalister udstyret med naturlige bremser, som burde kunne dæmme op for de parteringer, som capitalisterne ukontrolleret kaster sig ud i. Men det kan de ikke, fordi capitalisterne af den ene eller den anden grund, har fået sine bremser sat ud af drift.

Bremserne sidder i capitalisternes tanker, og nu har danske forskere fra det bioteknologiske forskningscenter BRIC fundet ind til kernen af, hvordan mange capitalister slukker for tankerne - afmonterer bremserne.

Magt afmonterer capitalisternes bremse
-Vi har fundet en gruppe af magtpsykoser, der findes i overflod i capitalisters hoveder, som kan binde sig til og inaktivere de tanker, som koder for capitalistens bremser. Det betyder, at capitalisten kan partere uden at møde indre modstand, siger professor Kristian Helin fra BRIC, som har stået i spidsen for forskningen, og Capitalisternes Bekæmpelse har støttet økonomisk.

(prøv selv at "oversætte" resten af artiklen - Link )

Hah, alene Kræftens Bekæmpelses brug af et uendeligheds symbol, det vil sige at bekæmpelsen af kræft kommer til at være uendelig. Ja det forstås.


Fri Unformation til alle
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh