Socialism, Climatism, Religion - How they do that

mind_control_made_easy_cult_leader.jpg How do the playwriters/media/politicians make a socialist agenda, climate change agenda, new age religion, agenda 21, sustainability, etc...

Grouping as in: Community, Organization, Climateplay, Club, Membership, Followers, Social-Security-Number, etc...

Grouping is Not: individual thoughts voted on in a group.

This video is to give a little idea of how it can be done, using grouping, also on a global scale.
The video is called: Mind Control Made Easy (12 min.)

Have you been properly stimulated ?

The Borg Agenda
and the Sexualization of Technology
the_borg_agenda_have_you_been_properly_stimulated.jpg Lenon Honor, har lavet flere videoer omkring forståelsen af musik, musikvideoer, tegnefilm, sex, adfærdskontrol, etc..
Se alle hans videoer på www.lenonhonor.com
Her kan du se en forsmag på den seneste video fra Lenon Honor The Borg Agenda.

GMO, Videnskab og forfalskninger

anti-gmo_videnskab_arpad_pusztai.jpgMange går rundt, selv videnskabsmænd, og tror at alle de videnskabelige data er oprigtige og forfalskninger høre til sjælenhederne.
Ingen tror der findes politiske og andre ukendte agendaer bag de mange "opdagelser".

Her er en video med Arpad Pusztai, der anses for at være den leden forsker inden for plante lektiner, han har skrevet over 270 videnskabelige dokumenter og 3 bøger om emnet.

Her er en video med Arpad Pusztai om GMO og risikoen ved at indtage GMO fødevare. Det skal siges at manden er fra Ungarn, så nogle af spørgsmålene fra journalister/tilhører er på "Ungarnsk".

Varighed: 36 min.

John Harris - It's an illusion

john_harris_its_an_illusion.jpgJohn Harris fortæller lidt om loven's eget sprog og definitionen af ordet person. Lidt det samme som Robert Menard videoen Magnificent Deception, det at være Freeman of the land.

Jeg har også selv prøvet at slå ordet person op i ordbogen, og ja en person er en skuespiller, altså fiktiv - Det samme gælder for Danmarks Statsminister, og det er endda i  lovens forstand.

Video ca. lavet af: The British Constitution Group og Beacon Film Studios

Varighed: ca. 53 min.

Lene Espersen arbejder for David Rockefeller

leneespersen_22_10_2008.jpgLene Espersen arbejder ikke for Danmark og den Danske befolkning.

Det lyder jo alvorligt og det er det skam.

Alt imens den danske befolkning betaler Lene Espersen's løn, har Lene Espersen helt andre "arbejdsgivere".

Jeg var d. 22 Oktober til et Konservativt møde i Dansk Design Center, hvor jeg stillede nogle spørgsmål, mange ikke havde regnet med kom frem i dagens lys.

Aerosol Attack

chemtrails_are_not_contrails.jpgChemtrails Are Not Contrails - Kemikalie-spor er ikke kondenserings-spor.

Info omkring Aerosol wikipedia.

Video handler om:
Chemtrails: Aluminium Oxide, Barium Oxide, Biological Weapons, Ethylene Dibromide, Polymer Fibers and Filaments. One Sprays - One Doesn't. Turns Spray On. Weather Manipulation.The Black Line. Respiratory Infections, Chronic Flu Symptoms, Asthma and Allergies, Chronic Fatigue, Short Term Memory Loss, Chronic Cough, Arthritis Like Symptoms, Headaches and Dizziness, Skin Rashes. Bacteria, Fungus. Mycoplasma. Depopulation. Who's Spraying You ?

Video lavet af: kissthisguy88

Varighed: lidt mere end 2 minutter.


Sådan påvirkes du og dine børn også

sex_factor_dr.jpgHer er nogle eksempler på hvordan Du og dine børn bliver manipuleret og opdraget igennem TV og andre medier.

Det første video klip handler om Disney og måden, dele af den indoktrineringen der findes i tegnefilm og film påvirker børn, både drenge og piger.

Det andet video klip handler om ordet SEX i Harry Potter's univers, og om hvordan hjernen bliver påvirket af disse subliminals.

Verden ifølge Monsanto

the_world_according_to_monsanto.jpg The World According to Monsanto

Verden i følge Monsanto handler om hvordan Monsanto Kemiske industri har overtaget fødevare markedet i gennem opkøb af frø virksomheder og hvordan deres GMO afgrøder spreder sig og hvad de økonomiske konsekvenser af GMO patenter og BT gener har for verdens fødevare.

Video lavet af: ARTE.fr - upload af: heyokamagazine.com

Varighed: 1 hr 49 min

Alan Watt - Revolutioner

alan_watt_revolutions.jpg Alan Watt: Revolutions, Flashmobs And Brainchips

Handler om hvordan eliten kontrolere samfundet, bla. igennem bøger, film, tv og nyheder. Konflikt opbygning i de forskellige klasse lag og konflikt opbygning af stort set alt der ikke er deres agenda i gennem seperation og opdeling, programmeret ind i hovedet på folket vha. religion, skolebøger, tv, film, nyheder, bøger, "fakta", etc...

Video lavet af: Alan Watt

Varighed: 5 x ca. 8 min.

Evigt brændende / Inextinguishable Fire

inextinguishable_fire.jpgInextinguishable Fire (1969)

Hvad får man, når man blander moderne videnskab med ondskab. Denne lille kort film af Harun Farocki, fortæller lidt mere af sandheden bag ondskaben i verden og hvordan den bliver til. Se Farocki's "Videograms of a Revolution" på CPHDOX.

Video lavet af: Harun Farocki

Varighed: 22 min.

Agenda 21

agenda_21_1.jpgagenda_21_2.jpgagenda_21_3.jpgAgenda 21

3 stk. Video foredrag om Agenda 21, hvad er det nu for en fisk som FN presser ned over os. Michael Shaw og Joan Peros fortæller os nogle af de ting som vores journalister og politikere ikke snakker om.

Videoer lavet af: Radio Liberty

Varighed: 51 min. + 20 min. + 1 time 48 min.

Global Vaccine Agenda

vaccinationer.jpgForedrag af doktor David Ayoub der fortæller hvad vaccinationer faktisk indeholder, som f.eks. kviksølv og Thiomersal - Danmark bliver nævnt i nogle undersøgelser af autisme og vaccinationer ugeskrift for læger.
Få sandheden om medicinal industrien er det sundhed, økonomi eller er der en "Agenda", når de sælger?
Advarsel går meget langt dybere end Michael Moore's film Sicko.

Video lavet af:  www.robodoonproductions.com

Varighed: 1 time 31 min.