Kriminalitet i Nyhederne

I følge statistikkerne viser nyhederne 90% voldelig kriminalitet, men faktisk består den voldelige kriminalitet kun af ca. 2% af alt kriminalitet i samfundet.

tv2nyheder.jpgHvilket giver et forfalsket volds billede af samfundet, som om der ikke begås anden kriminalitet, som f.eks. medicinsk-, politisk-, monopol-, koncern-, miljø-, selskabstømning og anden økonomisk-kriminalitet.

Som om det ikke interesserer os "små folk", at de love mange politikere lige har indført gavner dem selv og de virksomheder de kommer til at arbejde for ude i fremtiden.
Lidt ligesom Henning Dyremose og hans fornemme stilling og senere gyldne håndtryk fra TDC - (DR). Gyldne håndtryk der gør at alle de fattige arbejdere ikke får en skid, selv om de har arbejdet i virksomheden i 10 gange så lang tid som hr. Dyremose. Gyldne håndtryk er ikke ulovlige. Altså det er ikke ulovligt at fyre 5000 medarbejdere og lave kæmpe besparelser der nedsætter service nivauet, for der efter at løssælge virksomheden og ende med et gyldent håndtryk.

Jeg undre mig over hvor alt den form for kriminalitet, som Eliten synes er helt ok og lovlig, forsvinder hen i nyhederne. Kan det være fordi aviser og visse journalister lever på samme korrupte måde? Mon der til tider skal beskyttes nogle reklame indtægter, så man simpelthen bare undgår at fortælle nogle nyheder der faktisk er relevant for samfundet.
Det kunne også være at journalister presses af Eliten igennem deres redaktør til at lave selektive nyheder, det kan også være journalisterne kun for opgaver uden fordybelse og research.

tv2-netbillede.jpgSætningen "Kriminalitet betaler sig ikke" er vist kun for os "små folk". Eliten klare sig jo fint når de laver ulovlige kartel aftaler eller bestikker indlands- eller udenlandske regeringsrepræsentanter, så de enten kan sælge våben eller giftstoffer.

Det kunne f.eks. være som den seneste store bestikkelses skandale i England om den Saudiske prins der fik lidt over 10 milliarder kroner under bordet i en våben handel i samarbejde med regeringen og den Engelske BAE våben fabrik - Som Danske våben firmaer sikkert er under leverandør til.

Her er et lille Dansk eksempel af ekstremt selektive nyheder fra TV2, der kun gavner Eliten, så de kan få nogle billige "små folk" til at slås for Elitens livsstil.

tv2-dk.jpgFaktisk er det ikke så underligt at du kan se de selektive nyheder og løgn gratis. Det er Eliten der betaler for at kunne vise deres løgn historier og propaganda.


 - Se Fukin News hvis du vil se nyhederne på en anden måde.




Vågn Op!
Nylonmanden

Add comment


Security code
Refresh