Lukkede dører

Når verden bliver ført bag lukkede dører, så er der al grund til at tro mere på konspirations teorier end på lukkede dører teorier.

Som vi alle ved er verden opbygget af forskellige samfundslag, her er en nydelig skitse af verdens opbygning, selv den dag i dag.

 

vores_samfunds_opbygning.jpg

 

Hvis du som så mange andre ikke rigtig kan forholde dig til politik, så er der en god grund til det.


Alt hvad du skal indrette dig under af love, holdninger, religion, arbejde, livsholdning og politik. Bliver lagt frem på bordet så alle kan se hvad det drejer sig om, selvfølgelig kun til de personer der befinder sig bag de lukkede døre, hvad end det er i ministerier, koncerner eller organisationer som f.eks. Vatikanet, Verdensbanken, Nationalbanken, Danisco og andre store koncerner. (De to ”Danske” koncerner nævnt med navn har i øvrigt samme person ved roret. – Det samme har de to internationale jeg har nævnt, bare ikke officielt.)

Vi skal huske at det vi har fået fortalt er løgn. F.eks.:

  • At vi har religionsfrihed. Dvs. Vi kan tro på hvad vi vil, altså så længe det er en accepteret religion. Dvs. Du har ikke religionsfrihed.
  • Angreb er det bedste forsvar. ( Angreb = Forsvar ? )
  • Vi behøver krig for at få fred. ( Krig = Fred ? )
  • Der er ikke fejet noget under gulvtæppet. ( Politikere har aldrig noget under gulvtæppet, der er ikke noget at komme efter – De lukkede døre forbliver lukkede for Dig. )
  • Frygt Kræft, AIDS og andre sygdomme, de eneste der kan rede dig er regeringen og medicinal koncernerne. ( Hvis de havde ret, ville folk ikke dø som fluer, som de gør i dag, folk ville ikke være overvægtige, folk ville ikke få kræft, folk ville ikke få AIDS )

 

Mange af verdens sygdomme er skabt enten på papiret hos koncernen eller i et laboratorium hos koncernen, begge dele kræver så behandling med koncernernes kemiske medicin.

Hvis folk virkelig vågnede op ville man kunne se hvordan penge og indtjening har ødelagt denne verden og dens kærlighed.

Add comment


Security code
Refresh